A Kisvárda ősszel már nem számíthat Milos Szpaszicsra (Fotó: Szabó Miklós)

 

A Kisvárda közlése szerint Milos Szpaszics a Pilisi LK ellen magas külboka-csonttörést szenvedett, amit a csapat orvosa, dr. Kósa Jenő operált meg, a csontot szegecsekkel és csavarokkal kellett rögzíteni, de a beavatkozás komplikációmentes volt. A szerb támadó szerdán hagyhatta el a kórházat, tíz napig fekvőgipszet, utána négy hétig járógipszet kell viselnie, a rehabilitációt pedig hat hét múlva kezdheti, így az ő játékára ősszel már nem számíthat a Kisvárda.

A Mezőkövesdhez viszont hosszú kihagyás után tért vissza a március 14-én keresztszalag-sérülést szenvedő U19-es válogatott Kállai Zalán, aki szerdán már a csapattal edzett.

„Amikor megtudtam, hogy ilyen hosszú kihagyás vár rám, nagyon szomorú voltam, de minden nap azon dolgoztam, hogy minél hamarabb visszatérjek. Nagyon jó érzés volt végre a csapattal kimenni az edzésre, bár az egymás elleni játékba még nem állhatok be a nagy kontaktok miatt. Ahhoz, hogy, újra játszani tudjak, meg kell várnom az utolsó kontrollt, ami október nyolcadikán lesz. Bízom benne, hogy a vizsgálaton minden rendben lesz, a pályára lépést már eszméletlenül várom” – mondta Kállai Zalán.