NB I: Traoré nem sokat gondolkozott az FTC ajánlatán

V. Á.V. Á.
Vágólapra másolva!
2022.05.22. 13:50
null
Traoré nem gondolkozott sokat az FTC ajánlatán (Fotó: <a href="https://www.fradi.hu/labdarugas/elso-csapat/hirek/adama-traore-golokkal-szeretnek-bizonyitani" target="_blank">fradi.hu</a>)
A Ferencváros vasárnap délelőtt jelentette be a 41-szeres mali válogatott Adama Traoré átigazolását. A támadó elmondta, a klub meccseit látva érezte, jó döntést hoz azzal, ha a Fradiban folytatja – derült ki a Fradi Média videójából.


„A Ferencváros egy nagy múltú klub, az elmúlt években ráadásul szerepelt a Bajnokok Ligája és az Európa-liga csoportkörében is. Természetesen néhány mérkőzésüket megnéztem a televízióban is, nagyon meggyőzőek voltak, így nem kellett sokat gondolkodnom. A Fradi egy nagy egyesület, már a meccseiket látva is éreztem, ha idejövök, azzal én is sokat nyerhetek, s biztosan jó döntést hozok”
– mondta el Traoré a Fradi Médiának.

Hozzátette, alapvetően támadó szellemű játékos, ebben a zónában minden poszton otthonosan mozog.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A FERENCVÁROSNÁL
Érkezők:
Adama Traoré (mali, Sheriff Tiraspol – Moldova)
Kölcsönbe érkezők: –
Kölcsönből visszatérhetnek: Csonka András (Budafok), Csontos Dominik (Soroksár), Gera Dániel (Puskás AFC),Iyinbor Patrick(Vasas),Katona Bálint (KTE),Katona Máté (Soroksár), Varga Ádám (Soroksár)
Az utánpótlásból felkerültek/profi szerződést kötöttek: –
Kiszemeltek: Andrian Kraev (bolgár, Levszki Szófia – Bulgária), Derek Cornelius (kanadai, Vancouver Whitecaps – Kanada, jelenleg Panetolikosz – Görögország), Saliou Guindo (KF Laci – Albánia)
Távozók: Miha Blazic (szlovén, lejár a szerződése, Angers – Franciaország?)
Kölcsönbe távozók: –
Távozhatnak/érdeklődnek irántuk: Roko Baturina
(horvát), Lasa Dvali (grúz, lejár a szerződése), Róbert Mak (szlovák, lejár a szerződése), Marko Marin (német, visszavonul), Tokmac Nguen (szomáliai-norvég, lejár a szerződése, Besiktas – Törökország, Feyenoord – Hollandia, Nagoja Grampus – Japán), Somália (brazil)
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik