NB I: Több ilyen meccs kellene Magyarországon - Szivics

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.08.03. 23:11
Az Újpest 1–1-es döntetlent játszott a Diósgyőrrel hazai pályán a labdarúgó NB I második fordulójában. A lilák trénere, Nebojsa Vignjevics szerint hiányzott a csapatjáték együttesénél, míg a DVTK-t irányító Tomiszlav Szivics szerint több ilyen meccs kellene Magyarországon.

„Egy dolog hiányzott a mai nap, ez a csapat volt. Az első félidőben csak az ellenfél hibáira vártunk. A szünet után történt ebben változás, a Diósgyőr gólja után főleg. Az emberelőnyben már jó értelemben agresszívan játszottunk, és voltak sanszok a gólszerzésre, de a mai napon nem érdemeltünk győzelmet. Már csak azért sem, mert túl sokat egyénieskedtek a játékosaim. Ez egy jó lecke volt nekünk, hogy a felsoroltak hiánya miatt nem lehet győzni" – olvasható Nebojsa Vignjevics nyilatkozata a dvtk.eu-n.

„A tapasztalatok alapján előre tudtam, hogy az egy pont nagyon sokat ér Újpesten. Nehéz mérkőzésre számítottunk, a csapat küzdött-hajtott, jól játszottunk, az történt a pályán, amit akartunk. Megleptük az Újpestet a letámadással és a két előretolt csatárral, de ekkor még hiányzott a gól. Az első piros lap után is két csatárral játszottunk, egészen a második kiállításig. Azt gondolom, hogy a szurkolók élvezték a mérkőzést, izgalmas meccs volt, több ilyen kell Magyarországon, ehhez kellett az Újpest is" – mondta Tomiszlav Szivics a meccs után.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik