NB I: Thomas Doll jobbulást kívánt Halmosi Péternek

Vágólapra másolva!
2015.07.19. 21:40
Mint beszámoltunk róla, Roland Lamah és Stanislav Sesták találatával a Ferencváros elhozta a három pontot a Haladástól. A találkozót követően Thomas Doll, a vendégek vezetőedzője jobbulást kívánt Halmosi Péternek, akinek eltört a járomcsontja. 

„Gratulálok az FTC győzelméhez és sok sikert kívánok a szarajevói visszavágón – idézi Mészöly Gézát, a szombathelyiek vezetőedzőjét a haladasfc.nyugat.hu. – Megilletődötten kezdtünk, a váratlan megoldásokat, a kreativitást és a támadás-befejezéseket hiányoltam. Megbeszéltük mindezt a szünetben, és fordulás után támadólag léptünk fel, bennünk volt a gól annak ellenére, hogy a vendégkontrák mindig veszélyt jelentettek. Hiányzott egy kis szerencse, de azért gratulálok a csapatomnak, emelt fővel hagyhattuk el a pályát.” Mészöly Gézát, a szombathelyiek vezetőedzőjét a haladasfc.nyugat.hu. – Megilletődötten kezdtünk, a váratlan megoldásokat, a kreativitást és a támadás-befejezéseket hiányoltam. Megbeszéltük mindezt a szünetben, és fordulás után támadólag léptünk fel, bennünk volt a gól annak ellenére, hogy a vendégkontrák mindig veszélyt jelentettek. Hiányzott egy kis szerencse, de azért gratulálok a csapatomnak, emelt fővel hagyhattuk el a pályát.”

„Mindenek előtt mielőbb teljes felépülést kívánok Halmosi Péternek, nagyon-nagyon sajnálom, hogy ilyen súlyos sérülést szenvedett – mondta Thomas Doll, a Ferencváros vezetőedzője. – Kontrolláltuk a meccset, az első gólra azonban nem rúgtuk meg hamar a másodikat, így megnehezítettük a saját helyzetünket a sok labdavesztéssel. A csütörtöki mérkőzés és a hőség sok erőt kivett belőlünk, a Haladás jobb lett a második félidőben és volt esély arra, hogy ki is egyenlítsenek – hozzáteszem, meg is érdemelték volna abban a periódusban. Nagyon erős volt a Haladás a párharcokban, sok csapatnak lesz még itt problémája, sok sikert kívánok ellenfelünknek és Mészöly Gézának is.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik