NB I: Tervezünk még további erősítéseket - Benczés

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.08.04. 09:23
Az Újpest FC 2–1-re nyert a Puskás Akadémia FC vendégeként a labdarúgó NB I 2. fordulójának szombati zárómérkőzésén. A hazaiak vezetőedzője, Benczés Miklós bár bizakodó a jövőt tekintve, további erősítéseket tervez, míg a vendégek szakvezetője, Kozma István szerint most a három pont megszerzése volt a legfontosabb.

„Nagyon fontos három pontot szereztünk. Az elején kicsit tompábbak voltunk, mint a Paks ellen, nehezebben vettük fel a ritmust – később belelendültünk. A második félidőben gyömöszölte egymást a két csapat, nem volt annyi helyzet. A kiállítás után elég nehéz lett a vége, de hála Istennek megnyertük a mérkőzést. Nem akarom felmenteni Jarmo Ahjuperát a kiállítás miatt, ám nem minden alkalommal szabálytalan felugrás közben, amikor az ellenfél kiabál. Egy idő után elveszítette a türelmét, de tény, hogy butaságot csinált. A legfontosabb azonban, hogy megvan a három pont” – nyilatkozta az Újpest vezetőedzője, Kozma István a klub hivatalos oldalának.Kozma István a klub hivatalos oldalának.

„Az elmúlt héten nem játszottunk ilyen jól, nem voltak helyzeteink, mégis eredményesebbek voltunk, hiszen egy pontot szereztünk Pápán. Több helyzetet dolgoztunk ki és sokkal veszélyesebb támadásokat vezettünk, ennek ellenére az Újpest tudott nyerni. A bekapott gól után felhoztuk az Újpestet, pedig az elején a játékosok azt csinálták, amit terveztünk és nem hagytuk lélegzethez jutni a vendégeket. Egy biztos, hogy előrenézünk, hiszen a fiataljaink ma is sokkal bátrabban játszottak, mint a múlt héten. Ha így fejlődünk tovább, hamarosan meglehet az első győzelem is. Az előző szezonhoz képest nem volt velünk négy meghatározó játékos, így tervezünk még további erősítéseket” – értékelte a mérkőzést a PAFC vezetőedzője, Benczés Miklós.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik