NB I: tavasszal pótolják a Ferencváros–Debrecen bajnokit

Vágólapra másolva!
2019.10.04. 14:41
null
A Ferencváros áprilisban fogadja a Debrecent (Fotó: Földi Imre)
Az MLSZ döntése értelmében fél év múlva, április 7-én pótolják a labdarúgó NB I 1. fordulójából elhalasztott Ferencváros–Debreceni VSC bajnoki mérkőzést.

Az eredetileg augusztus 4-re kiírt találkozót az FTC Dinamo Zagreb elleni Bajnokok Ligája-selejtezője miatt halasztották el.

A meccs 2020. április 7-én, kedden 18 órakor kezdődik a Groupama Arénában.

Amikor az 1. fordulóból elhalasztott FTC–DVSC meccset lejátsszák, addigra túl leszünk a két csapat másik két egymás elleni bajnokiján, a 12. fordulóban rendezendő DVSC–FTC és a 23. fordulóban rendezendő FTC–DVSC mérkőzésen.

Az MLSZ versenynaptárjában az ősszel három tartaléknap is szerepel (október 16., november 20. és december 18.), ám úgy tűnik, egyik sem volt megfelelő időpont a két csapat számára, hogy lejátsszák az 1. fordulóból elhalasztott mérkőzést (október 16. például túl közel van a Magyarország–Azerbajdzsán válogatott mérkőzéshez, a november 20-i tartaléknap a Wales–Magyarország Eb-selejtező másnapja).

Április 7-én egyébként BL-kedd van, két nappal később, április 9-én az Európa-liga negyeddöntőjét rendezik. Ha esetleg az FTC bejutna az El-ben a legjobb nyolc közé, akkor módosítani kellene az ominózus FTC–DVSC meccs időpontját.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik