(Fotó: kisvardafc.hu)

 

„Révész Attilával egy műtét utáni altatásból felkelve ismerkedtem meg, és hogy még furcsább legyen az élet, tavasszal Magyar Kupa-mérkőzésen találkoztunk egymással, és eszembe sem jutott akkor, hogy itt fogok dolgozni Kisvárdán” – nyilatkozta Mátyus János, a Kisvárda Master Good új vezetőedzője.

„Akkor is elmondtam, mennyire tisztelem azt a munkát, ami Kisvárdán több mint egy évtizede folyik, és hatalmas megtiszteltetésnek érzem, hogy én is csatlakozhatom a klubhoz. Hatalmas a várakozásunk, segítőmmel Felipe Matosszal együtt.

Túl vagyunk egy félórás létesítménybejáráson, ami meggyőzött bennünket, hogy a körülmények tökéletesek. Biztos vagyok benne, Révész Attilával lehetnek majd esetlegesen vitáink, de mivel imádja a futballt és ezt a klubot, ezért a beszélgetések eredménye nem is lehet más, minthogy a csapat újra meginduljon felfelé” – folytatta Mátyus.

„Pénteken ott voltam Újpesten, a helyszínen tekintettem meg a mérkőzést, meggyőződtem róla, hogy ez egy nagyszerű keret, biztos vagyok benne, mindkét elődöm nagyszerű munkát végzett, ám valami miatt nem jöttek az eredmények. De most már nem visszafelé, hanem előre tekintünk, és alig várjuk az első tétmeccsünket, ami Pilisen lesz a Magyar Kupában, aztán pedig alig várjuk az első bajnoki mérkőzésünket, ami a Ferencváros otthonában lesz esedékes” – zárta gondolatait a szakember.