NB I: súlyos a kapus sérülése, agyrázkódást szenvedett a védő

Vágólapra másolva!
2016.08.08. 10:36
Súlyos Vukasin Polekszics sérülése, a labdarúgó NB I-ben szereplő Vasas kapusának elszakadt a keresztszalagja, míg az angyalföldiek védője, Hangya Szilveszter enyhe agyrázkódást szenvedett.

„Senki sem bántott, egyszerűen csak megbicsaklott a térdem, sejtettem, hogy súlyos sérülést szenvedtem – mondta a Nemzeti Sportnak Polekszics, aki az Újpest elleni bajnoki (0–1) hosszabbításában húzódott előre egy szabadrúgáshoz, majd rogyott a földre. – A hétfői MR-vizsgálat mutatja meg biztosan, mi a probléma, de kis túlzással minden mozog a térdemben, teljesen instabil, vagyis biztos, hogy elszakadt a keresztszalagom, ez hat-nyolc hónapos kihagyást jelent. Borzalmas érzés.”

Bár megsérült, s le is kellett cserélni, a Vasas drukkereinek jó hír, hogy csapatuk bal oldali védője, Hangya Szilveszter csak néhány napot kénytelen kihagyni.

„Becsúsztam egy labdáért, az újpesti Windecker József pedig a térdével véletlenül eltalálta a fejem – mondta a 22 éves futballista. – Arra még emlékszem, hogy visszamentem a pályára, de hamar el is hagytam, ugyanis nagyon rosszul éreztem magam. Az már kiesett, hogy a mentőbe tettek és a kórházba szállítottak. Szerencsére a CT-vizsgálat kimutatta, csak enyhe agyrázkódást szenvedtem, már itthon pihenek. Három-négy napot kell feküdnöm, utána kiderül, mikor kezdhetem el az edzéseket. Még nagyon fáj a fejem, de ennél jobban bosszant, hogy kikaptunk egy-nullára.”

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik