Callum Styles elismerte, a Ferencváros felvette a kapcsolatot (Fotó: Török Attila)

 

A csereként beálló Callum Styles szombaton szülőhazája, Anglia ellen képviselte a magyar válogatottat – immár harmadszor –, így részese volt a bravúros, 1–0-s győzelemnek.

Az NL-találkozó után Styles a csakfoci.hu-nak megerősítette a szigetországban felreppent hírt, miszerint a 33-szoros bajnok Ferencvárosnál szóba került a szerződtetése. A fiatal játékos azonban hozzátette, Angliából is vannak ajánlatai. 

„A Ferencváros sportigazgatójával (Hajnal Tamás) kapcsolatban vagyunk, rendszeresen beszélünk. A Fradi egy nagyszerű klub, amely a BL-ben és az EL-ben is játszott, ez is egy lehetőség lehet, akárcsak az angol első vagy másodosztály. El tudom képzelni, hogy Magyarországon játszom majd, de beszélnem kell az ügynökömmel, meglátjuk, milyen ajánlataim lesznek” – mondta a nagymamája révén részben magyar származású futballista.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A FERENCVÁROSNÁL
Érkezők: Mats Knoester
(holland, Heracles Almelo – Hollandia), Adama Traoré (mali, Sheriff Tiraspol – Moldova)
Kölcsönbe érkezők:
Kölcsönből visszatérhetnek: Csonka András (Budafoki MTE), Csontos Dominik (Soroksár), Gera Dániel (Puskás Akadémia), Iyinbor Patrick (Vasas), Katona Bálint (Kecskeméti TE), Katona Máté (Soroksár), Varga Ádám (Soroksár)
Az utánpótlásból felkerültek/profi szerződést kötöttek: –
Kiszemeltek: Giorgi Citaisvili (grúz-ukrán, Dinamo Kijev – Ukrajna), Derek Cornelius (kanadai, Vancouver Whitecaps – Kanada, jelenleg Panetolikosz – Görögország), Saliou Guindo (mali, KF Laci – Albánia), Andrian Kraev (bolgár, Levszki Szófia – Bulgária), Filip Krasztev (bolgár, Lommel – Belgium, legutóbb kölcsönben Levszki Szófia – Bulgária), Xavier Mercier (francia, OH Leuven – Belgium), Callum Styles (Barnsley – Anglia)
Távozók:
Miha Blazic
(szlovén, Angers SCO – Franciaország, szabadon igazolhatóként), Lasa Dvali (grúz, lejár a szerződése), Róbert Mak (szlovák, lejár a szerződése), Marko Marin (német, visszavonul), Somália (brazil, lejár a szerződése) 
Kölcsönbe távozók:
Távozhatnak/érdeklődnek irántuk: Roko Baturina (horvát, NK Maribor – Szlovénia)