NB I: Rossi a koncentráció hiányát sajnálja a 4-2 után

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.05.11. 21:07
Marco Rossi, a Budapest Honvéd vezetőedzője az Újpest 4–2-es legyőzését követően a Sport TV-nek adott nyilatkozatában elmondta, az utolsó negyedóra koncentrációs megingását sajnálja, de összességében jó mérkőzést játszott együttese, amely kontrollálta a találkozót, és érvényesült az akarata a derbin.

„Ez volt a legjobb mérkőzésem, köszönöm Istennek és a családomnak, hogy összejött – mondta a Sport TV-nek a mérkőzést követően a mesterhármast szerző Leandro Martínez. – Nagyon örülök, hogy nyerni tudtunk, bízom benne, hogy Európa-liga-szereplést érő helyen tudunk végezni. Az Újpest az elején többet birtokolta a labdát, örülök neki, hogy kontratámadásokkal meg tudtuk bontani a védelmüket és hogy gólokkal tudtam segíteni a csapatomat."Leandro Martínez. – Nagyon örülök, hogy nyerni tudtunk, bízom benne, hogy Európa-liga-szereplést érő helyen tudunk végezni. Az Újpest az elején többet birtokolta a labdát, örülök neki, hogy kontratámadásokkal meg tudtuk bontani a védelmüket és hogy gólokkal tudtam segíteni a csapatomat."

„Jó mérkőzést játszottunk, kontrolláltuk az összecsapás nagy részét. Az ellenfélnek csak az utolsó 15 percben hagytunk lehetőséget. Ez az, amit mindig mondok a játékosoknak, hogy ha nem vagyunk koncentráltak és nem küzdünk százszázalékos erőbedobással, bármikor kaphatunk gólokat, és egyáltalán nem vagyok boldog, hogy a végén két gólt is kaptunk. Összességében egy jó mérkőzést játszottunk, érvényesült az akaratunk és örülni kell a győzelemnek" – nyilatkozta ezt már Marco Rossi, a kispestiek vezetőedzője, aki nem szeretné, ha a sikert követően bármelyik játékosa elszállna magától:

„Mindig tiszta fejjel, alázatosan kell játszanunk. Minden játékost, akár erővel is, a földön kell tartanunk, nem szabad senkinek elszállnia, hiszen, ahogy mondtam is, ha nem koncentrálunk százszázalékosan, bárki képes lehet ellenünk gólt lőni, úgyhogy erre nagyon oda kell figyelnünk."

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik