NB I: Próbáltak megállítani minket, nem sikerült - Csertői

Vágólapra másolva!
2014.08.15. 21:21
Csertői Aurél, a Paks vezetőedzője szerint a Puskás Akadémia ellen emberhátrányban kiharcolt döntetlen sokkal többet ér, mint a bajnokságban korábban aratott győzelmek. Benczés Miklós számára érthetetlen volt, miért álltak vissza létszámfölényben.

Csertői Aurél, a Paks vezetőedzője: „Óriási düh szabadult fel bennem az egyenlítő gólunknál, hármat nyertünk sorozatban előtte, de ez a meccs sokkal többet ért ezeknél. Szenzációsan fociztak a srácok, minden terhet a vállukra vettek, és végigbrusztolták a meccset. Ez a három pontnál sokkal több erőt ad nekünk. Próbáltak megállítani minket, nem sikerült. Jogtalan kiállítás, jogtalan akármi. Úgy érzem, hogy a srácok vették a lapot, megalkuvás nélkül játszottak." Csertői Aurél, a Paks vezetőedzője: „Óriási düh szabadult fel bennem az egyenlítő gólunknál, hármat nyertünk sorozatban előtte, de ez a meccs sokkal többet ért ezeknél. Szenzációsan fociztak a srácok, minden terhet a vállukra vettek, és végigbrusztolták a meccset. Ez a három pontnál sokkal több erőt ad nekünk. Próbáltak megállítani minket, nem sikerült. Jogtalan kiállítás, jogtalan akármi. Úgy érzem, hogy a srácok vették a lapot, megalkuvás nélkül játszottak."

Benczés Miklós, a Puskás Akadémia vezetőedzője: „Emberelőnyben érthetetlen volt számomra, miért álltunk ennyire vissza, ki kellett volna jönni az ellenfél játékosaira. Így nem tudtuk kihasználni a létszámfölényes helyzetet, de ami ennél sokkal borzasztóbb, hogy a belső védőim olyan hibákat csináltak, amelyet nem tudtak kijavítani. Előjöttek azok a gyermeteg hibák, amelyek korábban is jellemzőek voltak. Az első félidőben a gólunk után voltak nagy helyzeteink, és a második játékrészben is egy, inkább azt éreztem, hogy visszaléptünk, és ezért elbuktunk két pontot." (Forrás: Duna Tv)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik