NB I: Pintér és a „meglepetés”, a pécsiek és az első tíz perc

Vágólapra másolva!
2013.04.05. 21:54
A listavezető Győri ETO 2–0-ra nyert a Pécsi MFC otthonában a labdarúgó NB I 22. forudlójának péntek esti mérkőzésén. A bajnoki után a két vezetőedző, Lőrincz Emil és Pintért Attila értékelt a Duna Televíziónak.

„Nem a második piros lap döntötte el a találkozót. Az első tíz percben gyengén kezdtünk, megszerezte a vezetést a Győr, ennek ellenére voltak helyzeteink, illetve egy-két olyan játékvezetői ítélet, amit vissza kell néznünk. A második félidőben még kilenc emberrel is maximálisan küzdöttünk, igaz, nagy helyzetet nem sikerült kialakítanunk, de azért megjegyezném, hogy a Győr az ország egyik legerősebb csapata. A jövőben jóval több lehetőséget kell kidolgoznunk, a támadóharmadban nyugodtabban kell megoldanunk a szituációkat és akkor szebb estéink lehetnek” – értékelt Lőrincz Emil, a Pécsi MFC vezetőedzője.

„Mindkét a csapatnak alkalmazkodni kellett a nehéz talajhoz, nekünk ez jobban sikerült. A meccs előtt megnéztük a pályát és próbáltuk felmérni, hogy mivel tudjuk meglepni a Pécset. Azt gondolom, hogy a srácok ezen a nehéz pályán maradéktalanul megtették azt, amit megkell. Büszke lehet rájuk a város, a klub és a szurkolók is, hiszen ahogy ezek a játékosok küzdenek egymásért és a klubjukért nagy öröm a győriek számára” – mondta a Győri ETO mestere, Pintér Attila.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik