NB I: Pillanatok alatt leromboltunk mindent - Kozma

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.08.11. 23:08
A labdarúgó NB I 3. fordulójának záró mérkőzésén az Újpest hazai pályán 1–1-es döntetlent játszott a Budapest Honvéddal. A hazaiak edzője, Kozma István szerint a kapott gólnál elveszítették a mérkőzés ritmusát, míg a vendégek vezetőedzője, Marco Rossi szerint kezdenek kilábalni a gödörből, és akár nyerhettek is volna.

„Pillanatok alatt leromboltuk azt, amit felépítettünk. Azt hiszem ott, amikor a gólt kaptuk a Honvédtól, elveszítettük a fonalat, a ritmust, és az egész második félidőben azt kerestük. Nem hiszem, hogy mentális probléma lett volna ez, ugyanis szerint bizonyítottuk legutóbb a Puskás Akadémia ellen is, amikor hátrányból fordítottunk" – nyilatkozta a Sport Televíziónak az Újpest edzője, Kozma István.Kozma István.

„Az első bajnoki mérkőzésre nagyon nagy ráhatással volt a Vojvodina elleni kudarc, így Kecskemétre sajnos úgy érkeztünk, hogy fáradtak voltunk, és ez befolyásolta a mérkőzést. A második bajnokin már nem játszottunk olyan ólomlábakon, itt a harmadik mérkőzésen pedig már nyerhettünk is volna akár. A bírói dolgokba nem nagyon akarok belemenni, de annyit meg kell említeni, hogy mintha a két csapatot máshogy kezelték volna. A mérkőzést az edzőnek folyamatosan olvasnia kell, reagálnia kell, ezért váltottunk többször is felállást" – értékelte a mérkőzést a Budapest Honvéd vezetőedzője, Marco Rossi.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik