NB I: nem tudott a válogatottal edzeni a Vasas fiatal védője

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.08.28. 11:12
Kiújult a combsérülése, emiatt nem tudott a válogatottal edzeni Hangya Szilveszter, a labdarúgó NB I-ben szereplő Vasas 22 éves védője.

„Már a DVTK elleni mérkőzés második félidejében fájdalmat éreztem a combomban. Ugyanott, ahol az elmúlt idény végén sérült voltam és ki kellett hagynom néhány bajnokit. Így mentem a válogatott összetartására, ahol azonban már nem is edzettem. Szilasi Ádám, a válogatott frissen kinevezett orvosa kedden megvizsgált ultrahanggal, ami után megállapította, hogy öt milliméternyire beszakadt a szalagom. Műtéti beavatkozásra nincs szükség" – mondta Hangya Szilveszter a vasasfc.hu-nak.„Már a DVTK elleni mérkőzés második félidejében fájdalmat éreztem a combomban. Ugyanott, ahol az elmúlt idény végén sérült voltam és ki kellett hagynom néhány bajnokit. Így mentem a válogatott összetartására, ahol azonban már nem is edzettem. Szilasi Ádám, a válogatott frissen kinevezett orvosa kedden megvizsgált ultrahanggal, ami után megállapította, hogy öt milliméternyire beszakadt a szalagom. Műtéti beavatkozásra nincs szükség" – mondta Hangya Szilveszter a vasasfc.hu-nak.

„Így eljöttem Telkiből és pár napot Harkányban töltöttem, ahol a gyógyvízzel kúráltam a combomat, majd Kubó Ádámtól és Prohászka Zoltántól kaptam kezeléseket. Az orvosom szerint 10-14 nap pihenés vár rám. Így elviekben már akár a Paks elleni hazai meccsen Michael Oenning rendelkezésére állhatok."

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik