NB I: Nem találtunk kaput, de három gólt lőhettünk volna – Janeiro az első félidőről

2022.08.06. 23:11
null
Az első félidő nem sikerült túl izgalmasra (Fotó: Kovács Péter)
A labdarúgó NB I 2. fordulójában a Debreceni VSC feszült hangulatú, sárga lapokkal bőven tarkított mérkőzésen 1–1-re végzett a vendég Kecskeméti TE-vel. A találkozó után így értékeltek a vezetőedzők.

A DVSC trénere, Joao Janeiro azzal kezdte: büszke a csapatára.

„A játékosaim mindent megtettek, így kell tovább folytatnunk. Nem tudok rosszat mondani a csapat teljesítményére. Van bennem egy kis fájdalom, de ez ilyenkor természetes.”

Felvetette a Nemzeti Sport a szakembernek, hogy miért volt ennyire ellentétes a két félidő, hiszen az elsőben a csapatok a kaput sem találták el. A tréner viszont nem értett egyet a kijelentéssel, mert szerinte az első játékrészben is jól játszott csapata (ettől függetlenül tény, hogy egyszer sem találta el a Loki a kaput, jóformán semmi nem történt az első játékrészben).

„Az első félidőben is lőhettünk volna három gólt attól függetlenül, hogy nem találtuk el a kaput. Ráadásul a Kecskemét is jól játszott, ahogy az elmúlt mérkőzésein is.”

JOAO JANEIRO SAJTÓTÁJÉKOZTATÓJA

MEGYERI: MI LESZ, AMIKOR GRÓF DÁVID FELÉPÜL? JÓ KÉRDÉS...

BÁRÁNY DONÁT: ÚGY ÉRZEM, KICSIT LEJTETT A PÁLYA

A KTE vezetőedzője, Szabó István igazságosnak tartja a végeredményt.

„Bár több helyzete volt a Debrecennek, csapatom nagyszerűen kezdett. A második félidőben mélyebben védekeztünk, mint szerettünk volna, ez nyilván az ellenfelünk érdeme, viszont a miénk az, hogy hátrányból is fel tudtunk állni, és egyenlíteni tudtunk. Debrecenből nagy fegyvertény pontot hazavinni, hiszen a DVSC-nek rendkívül jó támadói vannak, így nem lehetek elégedetlen.”

SZABÓ ISTVÁN SAJTÓTÁJÉKOZTATÓJA

LABDARÚGÓ NB I
2. FORDULÓ

Debreceni VSC–Kecskeméti TE 1–1 (Bárány D. 67., ill. Szabó L. 78. –11-esből)
Debrecen,
Nagyerdei Stadion, 4724 néző. Vezette: Káprály

ONLINE SZÖVEGES TUDÓSÍTÁS ITT!
Ezek is érdekelhetik
Legfrissebb hírek