NB I: Nem futottunk eleget, nem azt játszottuk, amit tudunk - Pintér

Vágólapra másolva!
2010.08.14. 07:43
Tegnap a labdarúgó NB I 3. fordulójában a Vasas 2–1-re legyőzte az Európa-ligában szereplő Győrt. A vendégek vezetőedzője, Pintér Attila szerint csapata tudása alatt teljesített, ezért szenvedett vereséget.

„El kell ismernem, tompán játszottunk. A harmadik percben nyilván nem jött jól ez a buta tizenegyes, de ettől még össze kellett volna kapnunk magunkat. Nem futottunk eleget. Tudjuk, hogy mindenki próbálja megszervezni a játékát, erre készültünk is. Mi voltunk a hibásak, nem azt játszottuk, amit tudunk” – kezdte értékelését a Vasas ellen 2–1-re elveszített bajnoki utáni sajtótájékoztatón Pintér Attila, a Győr vezetőedzője.

„Nagyon kíváncsi vagyok, egy nullás állásnál szerintem Rati Alekszidze lábát hátulról elhúzták, nekünk is járt volna  büntető – akkor másként alakult volna a meccs” – tette hozzá a szakember, aki mától már a Dinamo Zagreb elleni jövő heti Európa-liga-mérkőzésre összpontosít.

A Vasas vezetőedzője, Giovanni Dellacasa természetesen elégedett volt a látottakkal.

„Az egész meccsen jól járattuk a labdát, a passzok bejöttek, mélységből jól indítottunk. Volt még három-négy ziccerünk, azt hiszem, megérdemelten nyertünk. Sejtettem, hogy az ETO játékosai már a Zagreb elleni meccsre gondolnak. Itt gyorsan hozzátenném: fontos, hogy a Győr jól szerepeljen a nemzetközi kupában. Örülök, hogy bejött az általam kidolgozott taktika" – fogalmazott az olasz szakvezető.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik