NB I: Nem érdemeltünk vereséget - Török László

Vágólapra másolva!
2012.08.11. 19:18
A labdarúgó NB I 3. fordulójában nagy küzdelmet követően hazai pályán 2–1-s győzelmet aratott a bajnok DVSC-Teva a vendég Kecskemét ellen. Kondás Elemér a hazaiak vezetőedzője a játékosok akaraterejét emelte ki, a KTE szakmai igazgatója, Török László szerint csapata nem érdemelt vereséget.

Kondás Elemér: – Nem volt egyszerű mérkőzés, ugyanis a Kecskemét nagyszerű csapat. Sajnos kényszerű csere is nehezítette a dolgunkat, de a KTE egyenlítő találata után nagy erőket mozgósítottunk, és ez meghozta a sikert. Vezető gólunk után is voltak lehetőségeink, amiből gólt szerezhettünk volna, de a hétközi, BATE elleni mérkőzést követően csak egy célunk volt, hogy nyerjünk, ezt pedig megvalósítottuk. Volt egy holtpont, amikor a vendégek nagyon veszélyesek voltak, talán ez a fáradtság miatt is lehetett, de az ilyenkor szükséges akaraterőt sikerült elővenni a játékosoknak, úgyhogy megérdemelten nyertünk. Kondás Elemér: – Nem volt egyszerű mérkőzés, ugyanis a Kecskemét nagyszerű csapat. Sajnos kényszerű csere is nehezítette a dolgunkat, de a KTE egyenlítő találata után nagy erőket mozgósítottunk, és ez meghozta a sikert. Vezető gólunk után is voltak lehetőségeink, amiből gólt szerezhettünk volna, de a hétközi, BATE elleni mérkőzést követően csak egy célunk volt, hogy nyerjünk, ezt pedig megvalósítottuk. Volt egy holtpont, amikor a vendégek nagyon veszélyesek voltak, talán ez a fáradtság miatt is lehetett, de az ilyenkor szükséges akaraterőt sikerült elővenni a játékosoknak, úgyhogy megérdemelten nyertünk.

Török László: – Annak ellenére, hogy több csapat biztosan azt hangoztatná, hogy a Debrecen otthonában nem szégyen kikapni, úgy érzem, nem érdemeltünk vereséget. Sokat dolgoztunk a sikerért, azonban az egyenlítő találatunk után nyomni kezdett a Loki, és a szélekről érkező sok beadás egyikéből gólt kaptunk, pedig voltak veszélyes lehetőségeink. Tudom, hogy nincs „ha" és „bármi", de több volt ebben a mérkőzésben.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik