NB I: Nagy segítséget kapott a Kisvárda a játékvezetőtől – Bognár György

NAGY-PÁL TAMÁSNAGY-PÁL TAMÁS
Vágólapra másolva!
2020.11.20. 23:14
null
Bognár György szerint nem Böde Dániel (balra) járt élen a labdavesztésekben (Fotó: Dömötör Csaba)
A Kisvárda hazai pályán 3–1-re legyőzte a Paksi FC-t a labdarúgó NB I 11. fordulójában. A találkozó után így értékeltek a vezetőedzők.

A paksiak trénere, Bognár György több dologban látta a vereség okát.

„Sajnos ma közepes teljesítményt nyújtottunk, egyénileg senki nem futballozott az átlagon felül, ez hiányzott azért a támadójátékból. Próbáltunk végig veszélyesen játszani, letámadni és helyzeteket kialakítani, de már az első félidőben is jó néhányszor kinyíltunk és szépen megkontráztak a hazaiak. Nagy segítséget kaptak azért a játékvezetőtől, hogy azt a futballt támogatta, amely legalább húsz percet elcsalt ebből a meccsből. Becsületesen próbálunk menni előre, de ha a játékvezető segít abban, hogy leültessenek egy mérkőzést és az iramtalan legyen, akkor ez ma az volt.”

A Nemzeti Sport arról is kérdezte a szakembert, hogy az ismét új szerepkörben, ezúttal középpályásként játszó Böde Dániel hibázott-e az első gólnál, amikor is eladta a labdát.

„Több olyan labdavesztésünk volt ma, ami egyéni hibából adódott, és nem Böde járt ebben az élen, hanem sajnos többször is előfordult, hogy felelőtlenül labdát vesztettünk az ellenfél térfelén és megkontráztak.”

A Kisvárda vezetőedzője, Supka Attila szerint ezért a sikerért nagyon meg kellett dolgozniuk.

„Jó csapat ellen játszottunk, voltak időszakok, amikor beszorított minket. Az első negyedóra nem olyan volt, mint amit terveztünk, viszont utána a támadásaink, amiket előre beterveztünk, jól működtek. Be tudtuk passzolni a védők közé és mögé a labdákat, s ezekből megvoltak azok a lehetőségeink, amelyekből gólt is sikerült szereznünk. A végén egy lapra feltett mindent a Paks. Tudtuk is, hogy ívelgetni fogják a labdát a magas embereiknek, azonban ezt kontrolláltuk, és még kontrát is tudtunk vezetni, így megnyertük a mérkőzést.”

LABDARÚGÓ NB I
11. FORDULÓ
Kisvárda–Paks 3–1
Kisvárda,Várkerti Stadion, zárt kapuk mögött. Vezette:Káprály Mihály
Gólszerző:Bumba (18.), Navrátil (44.), Jelena (86.), ill. Rubus (31. – öngól)

A MÉRKŐZÉS ONLINE KÖZVETÍTÉSÉT IDE KATTINTVA OLVASHATJA EL!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik