NB I: Minden játékosomtól többet vártam! - Benczés

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.08.09. 23:13
Ha leesünk a lóról, egyből vissza kell ülni rá – ezzel is indokolta Kondás Elemér, a DVSC-Teva vezetőedzője a BATE elleni BL-selejtezőn kiállított Selim Bouadla kezdőcsapatba jelölését a Puskás Akadémia elleni, 2–0-ra megnyert mérkőzésen. A felcsútiak szakvezetője, Benczés Miklós minden játékosától többet várt.

„Selim Bouadla a Boriszov elleni mérkőzésen sem akarta magát kiállíttatni, így sikerült, rettentően zavarták a történtek. Ha leesünk a lóról, vissza kell ülnünk rá, Selim egyébként is olyan típusú labdarúgó, aki mindent megtesz a csapat érdekében. Láttam rajta, hogy még mindig bántja a dolog, ezért kellett a szünetben cserélni. Az elején ránk ijesztett az ellenfél, amikor Lencse kétszer is egyedül lépett ki, utána viszont rengeteg helyzetet dolgoztunk ki, úgy érzem, megérdemelten nyertünk. Mindenkinek fájó volt a keddi mérkőzés, megfogott mindenkit, viszont sportemberek vannak az öltözőben, azon voltunk, hogy minél hamarabb el tudjuk felejteni, ami történt. A bajnokság szempontjából, lélektani szempontból is fontos mérkőzés volt" – vonta meg a mérleget Kondás Elemér, a DVSC vezetőedzője a Sport Televízió kamerái előtt.Kondás Elemér, a DVSC vezetőedzője a Sport Televízió kamerái előtt.

A Puskás Akadémia kezdőjében még Gohér Gergő szerepelt, ám mint azt Benczés Miklós elmondta, csak adminisztrációs baki miatt.

„Nem úgy terveztük, hogy Gohér kezd, véletlenül, adminisztrációs hiba miatt került a kezdő összeállításba, Spandler Csabával szerettünk volna kezdeni. A múlt héten nagyon jól szállt be, most sem játszott rosszul, nem rajta múlt, hogy nem távoztunk bravúreredménnyel. Minden játékosomtól többet vártam, ami szembetűnő volt nekem, hogy olyan óvodás hibákat követtünk el labdajáratás közben, amiből a Debrecen tudott élni. A hibáinkkal adtuk a magabiztosságot a Debrecennek, nem a hazai csapat nőtt játékban fölénk."

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik