NB I: „Messi lehetne a KTE klasszisa, de nincs rá pénz”

Vágólapra másolva!
2013.04.20. 16:15
A Kecskeméti TE gól nélküli döntetlent játszott a Bp. Honvéd otthonában a labdarúgó NB I szombati játéknapján. Hogy mi hiányzott a vendégek sikeréhez? Egy klasszis, aki akár lehetne Lionel Messi is, de...

„Viszonylag jó mérkőzést láthattunk, voltak helyzetek itt-ott, az kellett volna, hogy egyet értékesítsünk, akkor még szebb lenne, de azt hiszem, hogy helyt álltak a srácok. Egy klasszis hiányzik, aki a tizenhatoson belül be tudja fejezni a játékunkat – mondta Duna Tv-nek a KTE-t irányító Horváth Ferenc, majd arra a felvetésre, hogy ez az ember Burgos is lehetne, a következőt felelte: – Lehetne, de lehetne Messi is, csak nincs rá pénz.”Horváth Ferenc, majd arra a felvetésre, hogy ez az ember Burgos is lehetne, a következőt felelte: – Lehetne, de lehetne Messi is, csak nincs rá pénz.”

„Sok helyzetünk volt az első félidőben, és a másodikban is akadt néhány, de ma nem voltunk elég hatékonyak. Kicsivel több szerencsével nyerhettünk volna” – értékelte a meccset a Honvéd vezetőedzője, Marco Rossi.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik