NB I: Kiemelendő Böde Dániel teljesítménye - Thomas Doll

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.05.10. 16:52
Thomas Doll, a Ferencváros vezetőedzője szerint minden labdarúgójának jár a dicséret a DVTK szombati 2–1-es legyőzése után, különösen a győztes gólt szerző Böde Dánielnek – derült ki a zöld-fehérek honlapján, a fradi.hu-n megjelent edzői értékelésekből.

Thomas Doll (FTC, vezetőedző): – Nagyon boldogok vagyunk, hogy megszereztük zsinórban a hetedik bajnoki győzelmünket. Nagy eredményt értünk el, hiszen néhány helyen kellett változtatnunk a csapat összeállításán, úgyhogy sok dicséretet érdemelnek a játékosok. A DVTK kissé visszaállt, így ha a tizenhatos előtt már fel tudtuk gyorsítani a támadásunkat, problémákat okozhattunk ellenfelünknek. Fontos volt, hogy a pontrúgásokat jól kivédekezzük, hiszen nagyon magas játékosai vannak a Diósgyőrnek. A második félidő elején nem voltunk frissek, ezért az egyenlítés után új játékosokat kellett becserélni. Nagy lendülettel mentünk előre a győztes gólért, hiszen ez kellett ahhoz, hogy versenyben maradjunk az El-helyért. Arra persze folyamatosan figyelnünk kellett, hogy a DVTK nehogy lekontrázzon minket. Kiemelendő Böde Dániel teljesítménye, aki nagyon keményen küzdött az egész meccsen, és rászolgált arra, hogy gólt szerezzen. A következő fordulóban is kemény mérkőzés vár ránk, de a jövő héten felkészülünk majd a Haladásból. A csapat Ralf Zumdicknak ajánlja a győzelmet, aki ma ünnepli a születésnapját.Thomas Doll (FTC, vezetőedző): – Nagyon boldogok vagyunk, hogy megszereztük zsinórban a hetedik bajnoki győzelmünket. Nagy eredményt értünk el, hiszen néhány helyen kellett változtatnunk a csapat összeállításán, úgyhogy sok dicséretet érdemelnek a játékosok. A DVTK kissé visszaállt, így ha a tizenhatos előtt már fel tudtuk gyorsítani a támadásunkat, problémákat okozhattunk ellenfelünknek. Fontos volt, hogy a pontrúgásokat jól kivédekezzük, hiszen nagyon magas játékosai vannak a Diósgyőrnek. A második félidő elején nem voltunk frissek, ezért az egyenlítés után új játékosokat kellett becserélni. Nagy lendülettel mentünk előre a győztes gólért, hiszen ez kellett ahhoz, hogy versenyben maradjunk az El-helyért. Arra persze folyamatosan figyelnünk kellett, hogy a DVTK nehogy lekontrázzon minket. Kiemelendő Böde Dániel teljesítménye, aki nagyon keményen küzdött az egész meccsen, és rászolgált arra, hogy gólt szerezzen. A következő fordulóban is kemény mérkőzés vár ránk, de a jövő héten felkészülünk majd a Haladásból. A csapat Ralf Zumdicknak ajánlja a győzelmet, aki ma ünnepli a születésnapját.

Tomiszlav Szivics (DVTK, vezetőedző): – Igazi futballünnepet láthattunk. Kiváló időben két jó csapat közel telt ház előtt remek mérkőzést játszott. Nem lehetek elégedett azonban, mert többet érdemeltünk volna, elég, ha arra gondolunk, hogy egy egyértelmű büntetőt nem adott meg a játékvezető. A játékosok maximálisan teljesítettek, szívvel-lélekkel küzdöttek. Ahhoz azonban, hogy egy ilyen mérkőzést megnyerjünk, be kell rúgni a ziccereket.

Doll bókol és Besicről beszél – a szakember elmondta, a vb-re készülő bosnyák válogatott védő a Haladás elleni bajnokin még marad

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik