NB I: Kiélvezzük most ezt a helyzetet – Oenning

Vágólapra másolva!
2016.07.31. 21:30
A Vasas 2–1-re legyőzte idegenben a Videoton a labdarúgó NB I 3. fordulójában. A mérkőzés után a két csapat vezetőedzője értékelt az M4 Sportnak.

„Mindenképpen fejlődnünk kell, ez nem lehet kérdés. Minden héten csütörtökön és vasárnap is játszunk és azt lehetett látni, hogy nem tudunk azonos szinten teljesíteni mindkét mérkőzésen. Pontrúgásból kaptuk mindkét gólt, sajnos ilyen a futball. Muszáj lesz fejlődnünk főleg abban, hogy rengeteg helyzetünk volt, de nem használtuk ki ezeket. Sokkal nagyobb százalékban kell a lehetőségeinket értékesíteni.” – mondta a Videoton vezetőedzője, Henning Berg az M4 Sportnak.

„Kiélvezzük most ezt a helyzetet! Ehhez hozzátartozik, hogy két idegenbeli mérkőzést nyertünk meg, és nem úgy, hogy szerencsénk volt, hanem aktívan szereplői voltunk. A mai sikerünknek elsősorban a csapatszellem volt a legfontosabb tényezője. Olyan csapatunk van, ahol mindenki mindenkiért küzd, ez pedig meghozza a sikert.” – értékelt Michael Oenning, a Vasas vezetőedzője.Henning Berg az M4 Sportnak.

„Kiélvezzük most ezt a helyzetet! Ehhez hozzátartozik, hogy két idegenbeli mérkőzést nyertünk meg, és nem úgy, hogy szerencsénk volt, hanem aktívan szereplői voltunk. A mai sikerünknek elsősorban a csapatszellem volt a legfontosabb tényezője. Olyan csapatunk van, ahol mindenki mindenkiért küzd, ez pedig meghozza a sikert.” – értékelt Michael Oenning, a Vasas vezetőedzője.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik