NB I: „Kezdjünk tiszta lappal” – megbocsájt szurkolóinak az Újpest

Vágólapra másolva!
2023.01.26. 11:54
null
Amnesztiát hirdetett az Újpest (Fotó: Szabó Miklós)
Nem mindennapi üzenet jelent meg a labdarúgó NB I-ben szereplő Újpest FC Facebook-oldalán csütörtökön: az újpesti klub amnesztiát hirdet közösségi oldalain minden olyan szurkoló számára, akit az elmúlt években különböző okokból letiltott. 

„Az Újpest FC az összes közösségi felületén amnesztiát hirdet minden olyan szurkolónak, aki az elmúlt években bármelyik platformon tiltásra került. Azért döntöttünk így, mert hiszünk a második esélyben és abban, hogy mi egy család vagyunk, és minden családban vannak nézeteltérések. Az nem mindegy, hogy ezeket hogyan kezeljük.

Éppen ezért, ezzel egyidőben bevezetünk egy Hozzászólási- és etikai szabályzatot, amely a jövőben alapjaiban határozza meg a moderálási elveket. Ennek megsértése – a szabályszegés mértékétől függően – a hozzászólás elrejtésétől egészen a végleges kitiltásig terjedhet. 2023. 01. 26. 11:00-tól ez a szabályzat van érvényben, és mindenkire automatikusan vonatkozik, aki az Újpest FC bármelyik közösségi felületén vagy weboldalán hozzászól.

A tiltás feloldása érdekében kérünk, írj az amnesztia@ujpestfc.hu címre. Írd meg, hogy melyik platformon kérnéd a feloldást és küldd el profilod linkjét is a könnyebb ügymenetért” – áll az Újpest FC hivatalos Facebook-oldalának bejegyzésében.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik