NB I: két játékos távozik a Vasastól – hivatalos

R. B.R. B.
Vágólapra másolva!
2022.06.16. 11:56
null
Tóth Bence (pirosban) a Szegedhez igazol (Fotó: Frank Yvette/Délmagyarország)
Máshol folytatja a pályafutását Viczián Ádám és Tóth Bence, az NB I-be feljutó Vasas FC két labdarúgója – számolt be róla az angyalföldi klub a hivatalos honlapján.

 

A 26 esztendős Viczián Ádám 2019 nyarán a Békéscsaba Előrétől igazolt a fővárosi klubhoz, amelyben 55 tétmeccsen játszott és összesen három gólt szerzett. A középhátvéd a nemrég véget ért idényben csak hat NB II-es találkozón lépett pályára, így a Vasas nem hosszabbította meg a lejáró szerződését.

A nemrég a 24. életévét betöltő Tóth Bence 2019 januárjában a Mol Fehérvár FC-től érkezett. A Vasas színeiben 55 tétmérkőzésen szerepelt. Az egyszeres válogatott labdarúgó a 2021–2022-es évadban kölcsönben a Szolnoki MÁV FC-ben játszott, amely kiesett a másodosztályból. A Vidiben NB I-es meccsen is pályára lépő játékos 29 bajnoki meccsen összesen egyszer talált be a Szolnokban. A Vasas tájékoztatása szerint az NB II-ben a negyedik helyen végző Szeged-Csanád Grosics Akadémia átigazolási díj ellenében szerződteti a futballistát.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A VASAS FC-NÉL
Érkezők: Géresi Krisztián
(Mol Fehérvár FC), Novothny Soma (Anorthoszisz – Ciprus, szabadon igazolhatóként), Zimonyi Dávid (ZTE)
Kölcsönbe érkezők:
Kölcsönből visszatérhetnek: Bánfalvi Dániel (Komárom VSE), Kleisz Márk (III. Kerületi TVE), Kovács Milán (Szeged-Csanád GA),Murka Benedek(FC Ajka), Rétyi Róbert (Szentlőrinc), Vernes Richárd (ETO FC)
Az utánpótlásból felkerültek/profi szerződést kötöttek:
Kiszemeltek:

Távozók:
Viczián Ádám (szabadon igazolható), Tóth Bence (szolnoki kölcsön után Szeged-Csanád Grosics Akadémia)
Kölcsönbe távozók: –
Kölcsönből visszatérhetnek klubjukhoz: Iyinbor Patrick(Ferencváros)
Távozhatnak/érdeklődnek irántuk: Birtalan Botond
(III. Kerületi TVE – kölcsön után lejár a szerződése), Balajti Ádám, Bobál Gergely, Kleisz Márk, Szatmári Lóránd, Vernes Richárd

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik