NB I: Kaká névrokona a Videotonhoz szerződött

Vágólapra másolva!
2012.08.28. 18:26
A labdarúgó NB I-ben szereplő Videoton egy plusz egy évre szerződtette Claudiano Bezerra da Silvát, művésznevén Kakát, aki természetesen csak névrokona az aranylabdás brazil játékosnak.

A védőként bevethető játékos 1981. május 16-án született São José do Belmonte-ban. Első klubja a brazil Uniao Bandeirante volt, majd több, kisebb – szintén brazil – csapatban szerepelt kölcsönjátékosként. A 2006-os év hozta el számára az igazi áttörést, ekkor került ugyanis Európába, méghozzá a portugál Académica csapatához, ahol több mint 50 mérkőzésen lépett pályára és egy gólt szerzett. 2008-ban a Hertha BSC igazolta le, 15 mérkőzésen lépett pályára a Bundesligában. 2010-ben a ciprusi Omoniához került kölcsönbe, majd egy évvel később a portugál Braga játékosa lett – ide szintén kölcsönbe érkezett – írja bemutatójában a vidi.hu. vidi.hu.

Csereként a szünetben pályára lépett a Porto–Braga Európa-liga-döntőben is, ahol a második félidőben végig a pályán volt. Legutóbbi klubja a ciprusi APOEL volt, amellyel a Bajnokok Ligájában is szerepelt.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik