NB I: hosszabbított jobbhátvédjével a Vasas

D. S. B.D. S. B.
Vágólapra másolva!
2022.07.01. 10:06
null
Szivacski Donát a Vasas jelenlegi keretének legrégebbi játékosa (Fotó: <a href="http://www.vasasfc.hu/hirek/szivacski_donat_ujabb_3_evre_irt_ala-6098" target="_blank">vasasfc.hu</a>)
A labdarúgó NB I-be bajnokként visszajutó Vasas FC hivatalos honlapján számolt be róla, hogy 2025. június 30-ig meghosszabbította a jobbhátvéd, Szivacski Donát szerződését.

A 25 éves szélső védő még 2015-ben igazolt Angyalföldre Kecskemétről, első idényében kölcsönbe Siófokra került, ahonnan 2016 januárjában tért vissza a Vasashoz, amelynél 2017-ben, majd 2019 júniusában is új szerződést írt alá, ezúttal pedig 2025-ig kötelezte el magát a fővárosi piros-kékekhez.

Szivacski az elmúlt hét évben 43 NB I-es és 108 NB II-es mérkőzést játszott a Vasasnál, a mögöttünk hagyott idényben pedig csupán egy bajnokit hagyott ki.

„Örülök, hogy sikerült szerződést hosszabbítani a klubbal, hiszen mindenképpen itt szerettem volna folytatni a pályafutásomat, főleg úgy, hogy feljutottunk az NB I-be. Remélem, hogy jól fogunk szerepelni az élvonalban, bizakodó vagyok az új idényt illetően. A célom, hogy sikeres legyen a csapat és minél többet játsszak” – húzta alá Szivacski Donát a klub honlapjának.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik