NB I: Hol van az új generáció? Vegyék át a helyem! – Halmosi

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.03.23. 09:33
Nem futballozik mostanában eredményesen a Haladás a labdarúgó NB I-ben, az utóbbi négy bajnokijából egy döntetlen mellett hármat is elveszített. A Videoton (1–2), az MTK (1–3) és a Diósgyőr (0–3) elleni párharcok egyik érdekessége mindenképpen az, hogy a három mérkőzésen Halmosi Péter csak kilenc percet játszott. Úgy tűnik, a harmincötszörös válogatott futballista pótlását egyelőre nem tudják megoldani Szombathelyen.

„Természetesen jó érzés, amikor azt hallom vissza, hogy hiányzom a csapatból, hogy szükség van rám, de ilyenkor mindig elgondolkodom: hol van a mögöttem lévő generáció, amelynek át kellene vennie a szerepem? – mondta a Nemzeti Sportnak Halmosi Péter, akinek még a DVTK elleni hazai meccsen sérült meg a bal combja, és bár utána még két találkozón is pályára lépett, a gárda legutóbbi két bajnokiját már ki kellett hagynia. – Tisztában vagyok a képességeimmel, tudom, mit képviselek a pályán és az életben, és azt mondom, ez az a helyzet, amikor lehetne bizonyítani.” Halmosi Péter, akinek még a DVTK elleni hazai meccsen sérült meg a bal combja, és bár utána még két találkozón is pályára lépett, a gárda legutóbbi két bajnokiját már ki kellett hagynia. – Tisztában vagyok a képességeimmel, tudom, mit képviselek a pályán és az életben, és azt mondom, ez az a helyzet, amikor lehetne bizonyítani.”

„Mindig azt vallottam, hiába vagy ügyes és tudsz mindent a labdával, ennél fontosabb, hogy a pályán lévő tizenegy labdarúgó csapatot alkosson. Mindenki hibázik, ez a játék már csak ilyen, ám tudni kell rendszerben futballozni, és elvi hibát sem szabad elkövetni. Nem akarom kongatni a vészharangot, de ha csupán focizgatunk, azzal legfeljebb nyeregetni tudunk.”

HALMOSI PÉTER BŐVEBBEN BESZÉL A HALADÁS HELYZETÉRŐL A NEMZETI SPORT SZERDAI SZÁMÁBAN!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik