NB I: „Ha szerb lenne, tízmillió euró is lehetne az ára”

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.02.21. 08:02
A harmadik gólt szerző Molnár Gábor a Mezőkövesd egyik legjobbja volt a labdarúgó NB I-ben szombaton rendezett, 3–0-s hazai győzelemmel záruló DVTK elleni bajnokin. A kövesdiek vezetőedzője, Tomiszlav Szivics szerint ha szerb lenne, akkor tízmillió eurót is érhetne a játékjoga.

„Amikor Mezőkövesdre kerültem, nem ismertem Molnár Gábort, de mindenkitől azt hallottam, tehetséges futballista. A felkészülés idején pozitív benyomást tett rám, hamar kiderült, a róla hallott vélemények nem túlzóak” – méltatta a Nemzeti Sportnak 22 éves támadóját Tomiszlav Szivics, a Mezőkövesd vezetőedzője.Tomiszlav Szivics, a Mezőkövesd vezetőedzője.

„Szerbiában éppen az ő korosztályának voltam az edzője, abból a válogatottból Andrija Zsivkovics a Benfica, Nikola Ninkovics pedig a Genoa labdarúgója, és mert jól ismerem őket, nyugodtan mondhatom: abban a pozícióban, amelyben játszik, egyiküknél sem gyengébb, sőt! Ha szerb útlevéllel rendelkezne, nyolc-tíz millió euró lenne az ára! Persze egy jól sikerült meccs után nem szállhat el magától, sok munkára van szüksége, minden edzésen száz százalékot kell adnia – ahogy eddig is. Igazi csibész a pályán, szeretem az ilyen labdarúgókat, sokra viheti” – tette hozzá a szakember.

MOLNÁR GÁBOR A NEMZETI SPORT KEDDI SZÁMÁBAN BŐVEBBEN IS MESÉL PÁLYAFUTÁSA ALAKULÁSÁRÓL, ARRÓL AZ ÚTRÓL, AMIT A MEGYE EGYES EDELÉNYTŐL INDULVA BEJÁRT AZ ELMÚLT ÉVEKBEN.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik