NB I: Gyurcsó Ádám még nem tudja, mit hoz számára a jövő

Vágólapra másolva!
2020.04.12. 07:52
null
Gyurcsó hét NB I-es gólnak örülhetett eddig az idényben (Fotó: Földi Imre)
A Puskás Akadémia válogatott szélsője, Gyurcsó Ádám jelenleg kölcsönben szerepel a felcsúti klubnál, s szerződése szerint június 30-án vissza kell térnie a Hajduk Splithez. A 29 éves játékos egyelőre nem tudja pontosan, mi lesz a sorsa, jelenleg inkább annak örül, hogy a családjával töltheti az idejét.

 

Gyurcsó tavaly augusztus végén egy évre kölcsönbe került a Hajduk Splittől a Puskás Akadémiához, amelynek színeiben eddig 21 bajnokin hét gólt szerzett, s kiosztott hat gólpasszt.

A 18-szoros válogatott szélső a koronavírus-járvány miatt felfüggesztett bajnokság ideje alatt otthonában végzi a számára kiírt egyéni edzésprogramot – akárcsak csapat- és sporttársai –, s emellett kihasználja, hogy a korábbinál jóval több időt tölthet a családjával.

„Nálunk minden a legnagyobb rendben, jól vagyunk, s a bezártságot is jól bírjuk ahhoz képest, hogy már negyedik hete vagyunk itthon. Annak kifejezetten örülök, hogy sokat lehetek a kislányunkkal, hiszen mióta megszületett, még nem nagyon fordult elő, hogy a nap huszonnégy órájában együtt vagyunk” – fogalmazott a klubja hivatalos honlapjának Gyurcsó, aki kitért arra is, hogy mi lesz vele a nyártól, amikor lejár a kölcsönszerződése.

„Tavaly nyáron június 30-ig írtam alá ide, de hogy mi lesz azután, mik velem a tervek a Hajduknál, egyelőre nem tudom. Ott még egyéves szerződésem van, s ha esetleg arról volna szó, hogy a végleg a Puskáshoz igazolok, először a kluboknak kellene megegyeznie. Elképzeléseim persze vannak, de egyelőre az a legfontosabb, hogy mihamarabb minden visszaálljon a régi kerékvágásba, a többi majd jön magától” – idézte a pfla.hu Gyurcsó Ádámot.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik