NB I: Ferenczi és Dibusz sincs a legjobbak közt az InStatnál

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.11.21. 15:00
null
Hiába a Dibusz-bravúrok… (Fotó: Hegedüs Gábor)
Nem a csatárok fordulója volt a 16. a labdarúgó NB I-ben, legalábbis az InStat adatai alapján biztosan nem. Több középső középpályás is kiemelkedőt nyújtott, ám Dibusz Dénes és Ferenczi István nem került be a legjobbak közé.

 

A forduló legjobb kapusa, a Videoton ellen bravúros győzelmet arató Mezőkövesd játékosa, Tomás Tujvel(241-es InStat-index) lett. A védelembe két újpesti is bekerült, az ezúttal jobb-bekként szereplő Balázs Benjámin(296) és a visszatérése után formába lendülő Jonathan Heris(281).

Kire Risztevszki (299) nemcsak hátul remekelt, az utolsó másodpercekben gólpasszt adott a Fradi ellen az utolsó másodpercekben, így pontot szereztek az angyalföldiek. A legjobb védők közé – egyetlen FTC-játékosként – bekerült még Emir Dilaver(274).

Több középső középpályás is kiemelkedőt nyújtott a hétvégén, köztük Kovács Lóránt(267), Windecker József(289) és Borbély Bálint(284) is, de helyet kellett adnunk Enisz Bardhinak(340) is, már csak azért is, mert a Gyirmót ellen két gólpasszt adó játékos lett a forduló legjobbja.

Vérbeli csatár nem nyújtott kiemelkedőt az InStat számai szerint, a két legjobb támadó Rácz Barnabás(275) és Remili Mohamed(321) volt.

Érdekesség, hogy a hétvége legérdekesebb találkozóját hozó Vasas–FTC két hőse nem került be a legjobbak közé az InStatnál. A két tizenegyest hárító Dibusz Dénes (191) és a 78. percben csereként beállva duplázó Ferenczi István (229) számai is meglepően alacsonyak lettek.

A 16. FORDULÓ INSTAT-ÁLOMCSAPATA
Tomás Tujvel (Mezőkövesd, 241-es InStat-index) – Balázs Benjámin (Újpest, 296), Jonathan Heris (Újpest, 281), Kire Risztevszki (Vasas, 299), Emir Dilaver (FTC, 274) – Kovács Lóránt (Haladás, 267), Windecker József (Újpest, 289), Borbély Bálint (MTK, 284) – Enisz Bardhi (Újpest, 340) – Rácz Barnabás (Haladás, 275), Remili Mohamed (Vasas, 321)

Az InStat-index az InStat statisztikai elemzőrendszer egy játékosra vonatkozó teljes teljesítménymutatója. Ez az összes megmozdulás indexe alapján jön ki, de a posztspecifikus mutatók súlyozottan szerepelnek a rendszerben (így például egy védőnél a párharcok, egy támadónál a kulcspasszok, lövések számítanak jobban).

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik