NB I: Ez nem szárnyalás, ma közepes teljesítményt nyújtottunk – Bognár György

NAGY-PÁL TAMÁSNAGY-PÁL TAMÁS
Vágólapra másolva!
2020.11.01. 17:03
null
Bognár György szerint csapata már az első percektől fáradtnak tűnt (Fotó: Földi Imre)
A Budafok kétszer is vezetést szerzett az első félidőben odahaza a Paks ellen, amely még a szünet előtt fordított, és 3–2-re meg is nyerte a találkozót a labdarúgó NB I 9. fordulójában. A találkozó után így értékeltek a vezetőedzők.

 

A paksiak trénere, Bognár György úgy érezte: játékosai az első perctől kezdve fáradtan mozogtak.

„Főleg azok, akik a kupameccsen hosszú perceket töltöttek a pályán. Ennek ellenére több tiszta lehetőségünk volt, mint a hazaiaknak. Az első félidőben voltak gondjaink, de aztán rendeztük a sorokat, Szabó Janival felgyorsult a védelmünk, és ha nem is játszottunk frissen, nagyon szervezetten és fegyelmezetten meg tudtuk nyerni a mérkőzést.”

A Nemzeti Sport ezután arról kérdezte: mi a szárnyalás titka, hiszen a Paks az elmúlt öt bajnoki mérkőzésén nem talált legyőzőre, és már harmadik helyen áll a tabellán.

„Ez nem szárnyalás, mert ma közepes teljesítményt nyújtottunk. Minőségben több van ennél bennünk, ha frissebbek vagyunk, akkor markánsabb játékot tudtunk volna bemutatni, de tompák voltunk az első perctől kezdve.”

A Budafok vezetőedzője, Csizmadia Csaba szerint játékosai nagyon sokat dolgoztak a mérkőzésen.

„Kétszer is vezettünk, aztán könnyű gólokat ajándékoztunk a Paksnak. Az elmúlt időszakban erősek voltunk a beadások hárításában, most pedig aláfutottunk a labdának. Sajnálom a mérkőzést, mert másképp is alakulhatott volna, de tanulunk ebből is, sok munka van még előttünk. Mondhatjuk, hogy ma győzött a rutin.”

LABDARÚGÓ NB I
9. FORDULÓ

Budafok–Paks 2–3 (Ihrig-Farkas 7., Kovács D. 27. – 11-esből, ill. Sajbán M. 25., Hahn 29., Bognár I. 41.)
Budapest,
Budafoki MTE Sporttelep, 1250 néző. Vezette: Erdős

ONLIVE KÖZVETÍTÉS, ÉRDEKESSÉGEK, STATISZTIKÁK ITT!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik