Kiss Tamás szerint az egész összecsapáson a Puskás Akadémia dominált.

„Sajnálom, hogy nem tudtuk elhozni a három pontot, pedig benne volt a találkozóban. Főleg a második félidőben nagyon ráerőltettük az akaratunkat a Vasasra, mi domináltunk végig. A végjátékban kellett volna kicsit pontosabb döntéseket hoznunk, és akkor meg tudtuk volna nyerni a mérkőzést. Az elején egy kapura lövésből gólt rúgott a Vasas, úgyhogy ezen kéne dolgozni, hogy a védelemben nullára hozzuk le a meccseket, a támadóharmadban pedig jobban kihasználni a lehetőségeket.”

Videónkban mesél a góljukról, amiből kivette a részét, a saját teljesítményéről, illetve a bombaformában lévő ZTE elleni mérkőzésükről a következő fordulóból.

A Vasas támadója, Novothny Soma szerint beragadtak a kezdésnél.

„A Puskás ránk jött, és nem tudtuk elkezdeni a játékunkat. Aztán kicsit megnyugodtunk, elkezdtünk hosszabb labdákkal futballozni. Először szerepelt a csapat ebben az évben tipikus centerrel, nyilván idő kellett ahhoz, hogy hozzászokjon ehhez a fajta játékhoz is, ebből szereztük a gólt is. Sajnos sokadszorra veszítjük el a pontokat előnyből, azon kell dolgoznunk, hogy ezeket az egygólos meccseket le tudjuk zárni egy góllal.”

Videónkban mesél arról, mennyire bosszantó, hogy a helyzetük után 2–0 helyett 1–1-re módosult az állás. Beszél arról, milyen állapotban van a sérülése után, hogyan érzi magát Angyalföldön, mennyire érti már meg magát a társakkal. De szóba kerül az is, hogy tervez-e még külföldön játszani, illetve hogy a következő fordulóban korábbi csapata, az Újpest lesz az ellenfél.

LABDARÚGÓ NB I
7. FORDULÓ

Vasas FC–Puskás Akadémia FC 1–1
(Holender 28., ill. Zahedi 55.)
Budapest, Illovszky Rudolf Stadion, 1778 néző. Vezette: Bogár Gergő

ONLIVE KÖZVETÍTÉS, ÉRDEKESSÉGEK, STATISZTIKÁK ITT!