NB I: elhagyja Újpestet a szerb balhátvéd, itt folytatja – hivatalos

Vágólapra másolva!
2023.06.03. 11:55
null
Antonov távozik Újpestről (Fotó: Árvai Károly)
Nem hosszabbítja meg az idény végén lejáró szerződését a labdarúgó NB I-ben szereplő Újpest FC-vel Nemanja Antonov – írja a lila-fehér klub a hivatalos honlapján. A bejelentést követően nem sokkal az is kiderült, a szerb hátvéd az MTK-hoz szerződik.

Nemanja Antonov 2020 őszén igazolt Újpestre a belga Mouscronból. A lila-fehéreknél 105 tétmeccsen nyolc gólt szerzett és 16 gólpasszt adott. A játékos első újpesti idényében Magyar Kupát nyert.

A korábbi szerb utánpótlás-válogatott balhátvéd szerződése a 2022–2023-as idény végével lejár, amelyet a játékos nem hosszabbít meg, szabadon igazolhatóként távozik a Megyeri útról és már alá is írt az MTK-hoz.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS AZ MTK-NÁL
Érkezők: Nemanja Antonov (szerb, Újpest FC, szabadon igazolhatóként), Bobál Dávid (Mezőkövesd Zsóry FC, kölcsön után végleg), Hej Viktor (ukrajnai, Kisvárda), Rácz Gergő (Paksi FC, kölcsön után végleg)
Kölcsönbe érkezők:
Kölcsönből visszatérhet: Balázs József (Paksi FC), Biben Barnabás (Tiszakécske), Kosznovszky Márk (Kozármisleny), Lehoczky Roland (Mezőkövesd), Varga Bence (Kecskeméti TE), Várkonyi Bence (Kozármisleny)
Az utánpótlásból felkerültek/profi szerződést kötöttek:
Kiszemeltek:
Távozók:
Kölcsönbe távozók:
Kölcsönből visszatérhetnek klubjukhoz:

Távozhatnak/érdeklődnek irántuk:

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS AZ ÚJPEST FC-NÉL
Érkezők:

Kölcsönbe érkezők:
Kölcsönből visszatérhetnek: Dzenan Burekovic (bosnyák, Szpartak Szubotica – Szerbia), Märten Kuusk (észt, Tallinna FC Flora – Észtország), Matija Ljujics (szerb, Sabail Futbol Klubu – Azerbajdzsán), Máté Zsolt (Tiszakécske), Radosevics Ognjen (szerb, Szentlőrinc)
Az utánpótlásból felkerültek/profi szerződést kötöttek:
Kiszemeltek:

Távozók
: Nemanja Antonov
(szerb, MTK Budapest, szabadon igazolhatóként)
Kölcsönbe távozók:
Kölcsönből visszatérhetnek klubjukhoz:
Fernand Gouré (elefántcsontparti, Westerlo – Belgium)
Távozhatnak/érdeklődnek irántuk:

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik