NB I: Elégedettek kell, hogy legyünk - Marco Rossi

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.04.07. 19:23
Marco Rossi, a Honvéd vezetőedzője elégedetten nyilatkozott a DVSC-Teva elleni 2–2-t követően. A Lokit irányító Kondás Elemér bosszús a kispestieknek megadott tizenegyes miatt.

„Igen, elégedettek kell, hogy legyünk. Ezen a mérkőzésen inkább a jövővel kell foglalkoznunk, a mérkőzés végén már nagyon fiatal átlagéletkorú csapatunk volt. Volt öt akadémista játékosunk is a pályán. A Debrecennek erősebb és tapasztaltabb játékosai voltak, úgyhogy a jövőre nézve ez pozitív és örülünk az eredménynek" – mondta Marco Rossi, a Honvéd vezetőedzője a találkozót közvetítő m1-nek.Marco Rossi, a Honvéd vezetőedzője a találkozót közvetítő m1-nek.

„Az volt a fő probléma, hogy Coulibalynak túl sok helyet adtunk, a védelmünk nem reagált jól, főleg a jobb oldalon voltak problémáink, ezeket kihasználták. Harminc percig jól játszottunk, s remek döntetlent értünk el egy jó csapat ellen."

A DVSC-t irányító Kondás Elemér megkérdőjelezte a Honvédnak adott büntető jogosságát.

„Nem kezdtük jól a mérkőzést, gólt kaptunk, de fordítottunk, s a második félidőben uraltuk a játékot. A Honvéd nem is lőtt kapura, a kapusunknak nem volt dolga, aztán kaptuk ezt a tizenegyest. Utána már lehetett volna itt is, ott is. Mindkét irányba adódott lehetőség. Fontos lett volna a három pont, majd megnézzük, hogy esett a tizenegyes. Győzelemre játszottunk még tíz emberrel is, de nem sikerült" – vélte Kondás.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik