NB I: Van miről elgondolkoznunk, nem sajnálunk semmit - Szivics

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.10.22. 21:49
null
Gévay (5) kulcsszerepet játszott a paksi fordításban (Fotó: Szabó Miklós)
Mint arról már beszámoltunk, az MVM Paks 3–1-re nyert hazai pályán a Diósgyőr ellen a labdarúgó NB I 7. fordulójának elhalasztott mérkőzésén. A találkozó után a két vezetőedző értékelt a Sport Tv-nek.

„Ma nyújtottuk a legjobb játékunkat. Az első félidő első percétől kezdve uraltuk a játékot ezen a nagyon nehéz talajon. A mezőnyben jobbak voltunk az ellenfélnél. A sors igazságtalansága lett volna, ha elveszítjük ezt a meccset, de a srácok maximális odaadással végigbrusztolták, erőn felül teljesítettek, és ilyen különbséggel is megérdemelten nyertünk. A nagy számok törvénye alapján a huszadik helyzetet csak belőttük, de a végére kijött a különbség” – értékelt az MVM Paks vezetőedzője, Csertői Aurél a Sport Tv-nek.

„Most is olyan dolgok történtek, amelyeket nem könnyű megmagyarázni. A Paks ma este sokkal jobb volt nálunk, megérdemelte a győzelmet. Nekünk viszont van miről elgondolkozni. Nincs mit sajnálnunk. Azt gondoltuk, hogy a kontratámadásokban lehetünk veszélyesebbek, mert a Paks is ezt játssza. Ez ugyan sikerült, de amikor gólt szereztünk, akkor azt kértem a játékosoktól, hogy ne húzzuk magunkra az ellenfelet. Ez végül nem működött, mert a paksiak sok szögletet rúgtak, Antal Botondnak is nagyokat kellett védenie” – mondta a Diósgyőr mestere, Tomiszlav Szivics.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik