NB I: Bosszantó hibákat követtünk el - Benczés

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.12.07. 16:41
Az Újpest tíz emberrel 3–3-as döntetlent játszott a Puskás Akadémiával a Szusza Ferenc Stadionban. A vendégeket irányító Benczés Miklós bosszantó hibákról, míg a lila-fehérek mestere. Nebojsa Vignjevics kis csalódottságról, de fontos pontról nyilatkozott.

„Egy pontot elvittünk. Szerintem nagyon jó meccset játszottunk az Újpest otthonában. Ez a találkozó keretbe is foglalta az egész szezonunkat, hiszen amikor hibáztunk, azt kihasználták az ellenfeleink, így volt ez ma is. Három egynél nagy gólszerzési lehetőségeink voltak, megnyerhettük volna a meccset, ám ezek kimaradtak, és ezt megbüntette az Újpest. Igyekeztünk futballozni, de nem tudtuk kihasználni a lehetőségeinket, és nagyon bosszantó hibákat követtünk el. Nem először jártunk így, az MTK és a Debrecen ellen is hasonló helyzetben kaptunk gólt” – nyilatkozta Benczés Miklós az M1 kamerája előtt.Benczés Miklós az M1 kamerája előtt.

„Nehéz meccsre számítottunk, és ez be is igazolódott. Két hét alatt az ötödik találkozónkat játszottuk. Örülök az egy pontnak, de egy kicsit csalódott vagyok, mivel újabb győzelemmel szerettük volna zárni a jó sorozatunkat és az évet. A végén tíz emberrel megmutattuk, mire vagyunk képesek. Még sok munka vár ránk, de örülök, hogy nem veszítettük el a mérkőzést” – mondta Nebojsa Vignjevics a meccs után.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik