Enes Alic immár a Kisvárda játékosa (Fotó: Kisvárda)

 

Enes Alic Csehországban és Bosznia-Hercegovinában is szerzett már tapasztalatot, legutóbb a szlovén NK Domzale színeit képviselte, a Prva Liga mostani idényében 14 mérkőzésen lépett pályára, egy gólpassz fűződik a nevéhez.

„Nagy ugrás a karrieremben, hogy olyan klubhoz kerültem, amely már kilépett a nemzetközi porondra és most is jó eséllyel pályázik arra, hogy jövőre is ott legyen, ebben szeretném segíteni a játékommal – nyilatkozta a szerződés aláírását követően Enes Alic a Kisvárdának. – Nagy segítség a számomra, hogy több olyan játékos is van a keretben, aki honfitársam, vagy éppen ismerem máshonnan, ez segítheti a beilleszkedésemet. Jó példa számomra a Ferencváros játékosa, Eldar Civic, aki ugyancsak bosnyák balhátvéd, és a magyar bajnokságból szerepel rendszeresen hazám válogatottjában. Nagy motivációt jelent a számomra, hogy hamarosan akár ellene is pályára léphetek, és szeretném azt a karriert befutni, amit ő.” 

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS KISVÁRDÁN
Érkezők: Aleksandar Jovicic (bosnyák, HNK Gorica – Horvátország), Danijel Petkovics (montenegrói, szabadon igazolhatóként, legutóbb Angers SCO – Franciaország), Enes Alic (bosnyák, NK Domzale – Szlovénia), Milos Szpaszics (szerb, Radnik Szurdulica – Szerbia)
Kölcsönbe érkezők: –
Kölcsönből visszatért: –
Az utánpótlásból felkerültek/profi szerződést kötöttek: Nazar Ponomarenko (ukrán-magyar)
Kiszemeltek:
Távozók: Jasir Asani (albán-északmacedón, Kvangdzsu – Dél-Korea), Andrei Peteleu (román, CFR – Románia), Szlobodan Szimovics (szerb, FK Kolubara – Szerbia)
Kölcsönbe távozók: –
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz: –
Távozhatnak/érdeklődnek irántuk: