NB I: Bő egy hónappal előbb visszatértem, nagy meló volt – Nagy Zsolt

N-P. T.N-P. T.
Vágólapra másolva!
2022.10.10. 09:31
A Puskás Akadémia FC 3–1-es győzelmet aratott a Paksi FC otthonában az NB I 10. fordulójában. A találkozó után a sérüléséből visszatérő Nagy Zsolttal és a paksiak gólszerzőjével, Varga Barnabással beszélgetett az NSO Tv stábja.

Nagy Zsolt azzal kezdte, milyen volt a sérülése után ismét játszani.

„Nagyon jó érzés volt, örülök, hogy győztes mérkőzésen tudtam újra pályára lépni több mint két hónap után. Bő egy hónapot tudtam ezen faragni, nagyon nagy munka van mögötte. Nagyon köszönöm mindenkinek, aki mellettem volt, és segített ebben a nagy melóban, hogy minél hamarabb vissza tudjak térni.”

Videónkban elmeséli, mennyire nehéz időszak van mögötte, de természetesen az Európa-bajnokság selejtezőjének sorsolása is szóba kerül.

Varga Barnabás úgy érzi: nemcsak eredményben, hanem játékban is jobb volt náluk a felcsúti alakulat.

„Megint gyorsan kaptunk egy gólt, mint a múlt héten, viszont ugyanolyan jól is reagáltunk, mint a múlt héten. Az első félidőben akár a vezetést is megszerezhettük volna, a másodikban viszont nem nézett ki jól a csapat. Nem voltunk elég agresszívak, a második labdákat nem vettük fel, így azért nehéz volt.”

Videónkban beszélgetünk a góljáról, az öltözői hangulatról, de edzője, Waltner Róbert kijelentésére is reagált, aki szerint megérdemelné, hogy megnézzék a válogatottban.

LABDARÚGÓ NB I
10. FORDULÓ

Paksi FC–Puskás Akadémia FC 1–3 (1–1)
Paks,Paksi FC Stadion,1400 néző.Vezette:Erdős
Gólszerző:Varga B. (36.), ill. Corbu (7.), Favorov (66.), Baluta (77.)

ONLIVE KÖZVETÍTÉS, ÉRDEKESSÉGEK, STATISZTIKÁK ITT!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik