NB I: Betojtunk a közegtől - Bekő Balázs

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.08.17. 23:10
A DVTK a ráadásban szerzett góllal 2–1-re győzött a Kecskemét ellen a labdarúgó NB I negyedik fordulójában. Bekő Balázs, a KTE vezetőedzője szerint betojtak a közegtől, míg Tomiszlav Szivics szerint fáradtak a futballistái.

„Az első félidőben egy kicsit elkényelmesedtünk, mert úgy éreztük, hogy a kezünkben van a meccs. De ennek meglett a büntetése, jött Vukaszovics gólja. De a lényeg, hogy sikerült megszereznünk a három pontot. Látszott a játékosaimon, hogy fáradtak voltunk" – nyilatkozta Tomiszlav Szivics a Sport Tv kamerája előtt.Tomiszlav Szivics a Sport Tv kamerája előtt.

„Ilyen passzban vagyunk, nem tudok szemrehányást tenni a játékosaimnak. Nem hittük el, hogy lehet itt futballozni, játszani, betojtunk a közegtől. Csak a rombolásra törekedtünk, pedig lehetett volna játszani. Meg kell fordulnia ennek a tendenciának. Szerencsétlen góllal kikaptunk a végén. Ha egy pontunk van, akkor sem vagyunk előrébb, de nyilván mentálisan jót tett volna nekünk. De el fogunk indulni előre, mert sokkal jobb csapat vagyunk annál, mint amit a pozíciónk mutat" – mondta Bekő Balázs a találkozó után.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik