NB I: Amikor a kapura gondoltak, gólt szereztek - Szivics

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.04.26. 23:20
Mint arról már beszámoltunk, a labdarúgó NB I 26. fordulójában a DVTK hazai pályán megsemmisítő, 4–0-s vereséget szenvedett a tizennyolc meccses nyeretlenségi sorozatát megszakító Pakstól, amelynek vezetőedzője, Csertői Aurél a mérkőzést közvetítő Sport Televíziónak elmondta, szenzációsan futballoztak. A DVTK-t irányító Tomiszlav Szivics szerint jobb kikapni egyszer 4–0-ra, mint négyszer 1–0-ra.

Tomiszlav Szivics (a DVTK vezetőedzője): – Az egyik legnehezebb nap a mai a pályafutásomban. Szeretném tudni, hogy mi történt. Az első félidőben árnyékai voltunk önmagunknak, nem volt tűz a játékosokban, a tizennyolc meccsen át nyeretlen Paksnak ma minden bejött, nekünk semmi, de a hozzáállásunk sem volt olyan, amilyennek lennie kellene. Amikor az ellenfél játékosai a kapura gondoltak, gólt szereztek. A második félidőre nem lehet panaszom, mindenki akart, de nulla-három után már nehéz dolgunk volt. Nem volt benne a mérkőzésbe, hogy megfordítsuk az eredményt. Kicsit fáradtak vagyunk, nem is tudom, hanyadik meccsünket játszottuk ebben a hónapban. A Paks megérdemelte a győzelmet, nekünk pedig már a szerdai találkozónkkal kell foglalkozunk, ahol lehetőségünk nyílik a javításra. Azt gondolom, ettől a vereségtől erősebbek leszünk. A rutinos edzők azt szokták mondani, hogy jobb egyszer négy-nullára kikapni, mint négyszer egy-nullára.Tomiszlav Szivics (a DVTK vezetőedzője): – Az egyik legnehezebb nap a mai a pályafutásomban. Szeretném tudni, hogy mi történt. Az első félidőben árnyékai voltunk önmagunknak, nem volt tűz a játékosokban, a tizennyolc meccsen át nyeretlen Paksnak ma minden bejött, nekünk semmi, de a hozzáállásunk sem volt olyan, amilyennek lennie kellene. Amikor az ellenfél játékosai a kapura gondoltak, gólt szereztek. A második félidőre nem lehet panaszom, mindenki akart, de nulla-három után már nehéz dolgunk volt. Nem volt benne a mérkőzésbe, hogy megfordítsuk az eredményt. Kicsit fáradtak vagyunk, nem is tudom, hanyadik meccsünket játszottuk ebben a hónapban. A Paks megérdemelte a győzelmet, nekünk pedig már a szerdai találkozónkkal kell foglalkozunk, ahol lehetőségünk nyílik a javításra. Azt gondolom, ettől a vereségtől erősebbek leszünk. A rutinos edzők azt szokták mondani, hogy jobb egyszer négy-nullára kikapni, mint négyszer egy-nullára.

Csertői Aurél (a Paks vezetőedzője): – Nem mondanám, hogy az ilyen fölényes győzelmek eddig benne voltak a játékunkban, de volt már olyan meccsünk, amit meg kellett volna nyernünk. Ma minden bejött, szerintem szenzációsan futballoztunk. A Diósgyőr otthonában négy gólt szerezni parádés teljesítmény. A második gól után felszabadultabban játszottunk, a srácok minden meccsre sokat készülnek fejben, hála az égnek, most kijött a lépés.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik