NB I: Akkor van meg a bajnokság, amikor meghúzzák a vonalat! - Kondás

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.05.25. 18:08
A DVSC-Teva labdarúgócsapata a Puskás Akadémia otthonában aratott 1–0-s győzelmével gyakorlatilag – de még nem matematikailag – megnyerte a 2013–2014-es magyar bajnokság aranyérmét.

Kondás Elemér megérdemelt győzelemről beszélt, Benczés Miklós már tényként kezeli a DVSC bajnoki címét – a Loki Bódi Ádám góljával győzött Felcsúton, és lépett be az aranykapuba. A „bajnoki buli” a Honvéd ellen lesz az új Nagyerdei Stadionban.a Loki Bódi Ádám góljával győzött Felcsúton, és lépett be az aranykapuba. A „bajnoki buli” a Honvéd ellen lesz az új Nagyerdei Stadionban.

„Akkor van meg a bajnoki cím, amikor meghúzzák a vonalat, de ami biztos, van három pont és tizennégy gól előnyünk. Az utolsó mérkőzésünk hazai pályán a Honvéd ellen lesz, valószínűleg telt ház előtt játszunk majd, szeretnénk azt a találkozót is megnyerni. Ami a Puskás Akadémia elleni mérkőzést illeti, idegenben is próbáltunk támadni, de nem volt könnyű dolgunk. Selim Bouadla nagyon jól szállt be, parádés labdát adott, Bódi Ádám pedig ragyogóan kihasználta a lehetőséget. Úgy érzem, megérdemelten nyertünk" – értékelt Kondás Elemér, a DVSC vezetőedzője a dvsc.hu-n.

„A bajnokkal játszottunk, és a bajnoktól kaptunk ki 1–0-ra. Szerettük volna megnehezíteni a dolgát, ez volt az elsődleges cél, a második, hogy eredményesek is legyünk. Az elsőt sikerült megvalósítanunk, hiszen nem adtuk könnyen magunkat, és voltak nekünk is lehetőségeink. Végül azért sikerült a Debrecennek egy góllal legyőzni minket" – vélekedett Benczés Miklós, a PAFC trénere.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik