NB I: a Vasasban folytatja a DVTK-tól távozó védő – hivatalos

Vágólapra másolva!
2022.12.16. 16:00
null
Hegedűs János visszatár az élvonalba (Fotó: Földi Imre/Nemzeti Sport)
Hivatalos oldalán jelentette be a magyar élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (NB I) szereplő Vasas FC, hogy szerződést kötött a másodosztályú DVTK-tól a napokban távozó Hegedűs Jánossal. A 26 éves belső védő szabadon igazolhatóként csatlakozik a fővárosi alakulathoz.

Kifejezett célom volt, hogy mielőbb visszatérjek az NB I-be, így nagy örömmel vettem a Vasas megkeresését, és természetesen alig várom, hogy bizonyíthassak. Akik ismernek, tudják, hogy az a típusú játékos vagyok, aki mindent megtesz a pályán a sikerért, és az a tapasztalatom, hogy eddig ezt valamennyi klubomnál értékelték a szurkolókés a játékostársaim is. Úgy érkezem Angyalföldre, hogy a szurkolók mellett nemcsak az új klubom vezetőinekés a társaimnak, hanem magamnak is bizonyítani szeretnék, és bízom abban, hogy a Vasas-drukkerek nem a múltam, hanem az angyalföldi teljesítményem alapján fognak megítélni. Tudom, nincs könnyű helyzetben a csapat, kemény csatákban kell majd kiharcolnunk a kívánt eredményt, éppen ezért a kiesés lehetősége meg sem fordul a fejemben. Motivált vagyok, és azon leszek, hogy mindenkinek iszonyatosan nehéz dolga legyen a Vasas ellen a pályán” – nyilatkozta a klubhonlapnak Hegedűs János.

A 189 centiméter magas belső védő 79 alkalommal lépett pályára az NB I-ben a Szombathelyi Haladás, a Puskás Akadémia és a DVTK színeiben, míg a második vonalban 67 mérkőzésen jutott szóhoz.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik