NB I: A második félidőt át fogjuk beszélni - Szivics

Vágólapra másolva!
2014.08.24. 21:32
Tomiszlav Szivics, a DVTK vezetőedzője a PMFC elleni siker után úgy nyilatkozott, elégedettnek kell lennie az NB I első öt fordulójában elért eredményekkel, de a második félidőt át fogják beszélni. Pécsi részről feldúltan nyilatkoztak, kiemelve, hogy továbbra is hadilábon állnak a góllövéssel, valamint a rögzített helyzetek kivédekezésével.

Kulcsár Árpád, a PMFC másodedzője: – „Elég feldúlt vagyok a mérkőzés után, hiszen nem sikerült megszerezni az első győzelmünket. Az első félidőhöz szinte közünk sem volt, a második félidőben viszont már azt nyújtotta a csapat, amit igazából tud. Érthetetlen, hogyan kerekedhet ki két ilyen ellentétes félidő. Hadilábon állunk a góllövéssel, pedig sokat vagyunk az ellenfél kapuja előtt, de pszichés okok miatt nem tudjuk értékesíteni a helyzeteinket. Ma is bedobás – erre külön felhívtuk a figyelmet – és szabadrúgás után kaptuk a gólokat, ami jellemző az egész bajnokságra, hiszen egy kivételével mindegyik rögzített szituáció után esett, vagy öngól volt."Kulcsár Árpád, a PMFC másodedzője: – „Elég feldúlt vagyok a mérkőzés után, hiszen nem sikerült megszerezni az első győzelmünket. Az első félidőhöz szinte közünk sem volt, a második félidőben viszont már azt nyújtotta a csapat, amit igazából tud. Érthetetlen, hogyan kerekedhet ki két ilyen ellentétes félidő. Hadilábon állunk a góllövéssel, pedig sokat vagyunk az ellenfél kapuja előtt, de pszichés okok miatt nem tudjuk értékesíteni a helyzeteinket. Ma is bedobás – erre külön felhívtuk a figyelmet – és szabadrúgás után kaptuk a gólokat, ami jellemző az egész bajnokságra, hiszen egy kivételével mindegyik rögzített szituáció után esett, vagy öngól volt."

Tomiszlav Szivics, a DVTK vezetőedzője: – „Megszereztük a győzelmet, ezzel elértük a célunkat, nagyon fontos három pontot szereztünk, amivel megszilárdítottuk a helyünket a dobogón. Az első öt mérkőzésen négy győzelem, egy döntetlen a mérlegünk, muszáj elégedettnek lenni. Az első félidőben jól játszottunk, a másodikban nem annyira, de ez várható volt, hiszen fárasztó szériában vagyunk. Már alig várjuk, hogy jöjjön a válogatott mérkőzések miatti szünet! A hét elején kénytelen voltam három nap szabadságot adni, hogy a csapat kicsit kipihenje magát, ami meg is látszott a második félidőben. Gratulálok a csapatnak, persze a második félidőt át fogjuk beszélni, de mint mondtam, tudom a történtek okát, ezért nincs pánik. Ez egy remek rajt, amire építeni kell, és nem elszállni tőle."
Forrás: dvtk.eu

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik