NB I: a Magyar Kupa-győztes Újpest idényzárójára is ingyenes a belépés

K. T. I.K. T. I.
Vágólapra másolva!
2021.05.06. 14:35
null
Ingyen várják a drukkereket a Megyeri úton is (Fotó: Mirkó István/Magyar Nemzet)
Korábban beszámoltunk róla, hogy három élvonalbeli klub, a Budapest Honvéd, a Puskás Akadémia és a Mezőkövesd hazai bajnokija is ingyenesen lesz látogatható a labdarúgó NB I 33. fordulójában. Ezen klubok köréhez csatlakozott most az Újpest FC: a friss kupagyőztes a Zalaegerszeget fogadja szombaton 19.30 órától és a meccsjegy.mlsz.hu felületen elérhető adatok szerint a találkozóra csupán egy 0 forintos, úgynevezett regisztrációs jegy kiváltása után mehetnek be a drukkerek.

 

Az Újpest FC hivatalos honlapja annyit tesz hozzá: azon szurkolók, akik a hét korábbi szakaszában már megvásárolták a belépőjüket a csapat szurkolói boltjában a jegy felmutatásával kérhetnek visszatérítést, illetve az online belépőt váltók számára visszautalják annak árát a vásárláskor használt folyószámlára.

Az NB I-es klubok korábban hangsúlyozták, a jelenlegi szabályozásnak megfelelően a létesítményekbe kizárólag védettségi igazolvány és fényképes személyazonosító igazolvány együttes felmutatásával léphetnek be a 18. életévüket betöltött személyek, a 18 év alattiak pedig csak védettségi igazolvánnyal rendelkező felnőtt felügyelete mellett látogathatnak ki a mérkőzésekre.

Ez lesz a lila-fehérek első mérkőzése azok után, hogy hétfőn hosszabbításban 1–0-ra legyőzték a Mol Fehérvárt a labdarúgó Magyar Kupa 2020–2021-es kiírásának fináléjában, ezzel történetük során tizenegyedszer hódították el a trófeát.

NB I, 2020–2021, 33. FORDULÓ

HELYSZÍNJÁTÉKVEZETŐ
MÁJUS 7., PÉNTEK
20.00: Mezőkövesd–MTK Budapest (Tv: M4 Sport)Mezőkövesd, Városi Stadion
MÁJUS 8., SZOMBAT
17.00: Budapest Honvéd–Ferencvárosi TC (Tv: M4 Sport+)
Budapest,Új Hidegkuti Nándor Stadion
19.30: Újpest FC–ZTE FC (Tv: M4 Sport)
Budapest, Szusza Ferenc Stadion
MÁJUS 9., VASÁRNAP
17.30: Puskás Akadémia–Budafoki MTE (Tv: M4 Sport+)
Felcsút, Pancho Aréna
17.30: DVTK–Mol Fehérvár FC (Tv: M4 Sport)
Miskolc,DVTK Stadion
17.30: Kisvárda–Paksi FC Kisvárda, Várkerti Stadion
Az NB I góllövőlistája itt!

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik