NB I: „A klub mindent megtett azért, hogy élvonalbeli legyen”

Vágólapra másolva!
2015.05.16. 21:48
A labdarúgó NB I 28. fordulójában a PAFC hazai pályán 4–0-ra kiütötte a Kecskemétet. A mérkőzést követő sajtótájékoztatón Bekő Balázs, a KTE vezetőedzője a könnyeivel küszködve beszélt csapatának egyre kilátástalanabb helyzetéről – számolt be a kecskemetite.hu.

„A mérkőzésről nem szeretnék mondani semmit. Biztos van, akinek jó érzés nézni egy halálra ítélt csapatot. Ezek a játékosok, ez a klub mindent megtett azért, hogy NB I-es maradjon, már sokadszorra. Azt gondolom, Rózsa Pál is mindent megtett azért, hogy létezzen ez a csapat, saját pénzét tette bele hét éven keresztül. Ezért minden tiszteletem az övé. Amit kapunk a szurkolóinktól ebben az időszakban, az mindennél többet jelent nekünk. Amikor sokat megélt játékosok sírva jönnek be az öltözőbe, az mindent elmond a jelenlegi helyzetről. Biztos van, aki ezen tud mosolyogni, én nem" – mondta a következő szezont már a DVTK vezetőedzőjeként kezdő Bekő Balázs az egyre kilátástalanabb kecskeméti helyzetről.Bekő Balázs az egyre kilátástalanabb kecskeméti helyzetről.

„Nem azzal a Kecskeméttel találtuk szembe magunkat, amelyre számítottunk, mert négy védővel játszott. Láttuk már őket így, tudtuk, hogy ez is a repertoárjukban van. Ez a játékrendszer nekünk jobban fekszik, azt vártam, hogy sok helyzetünk legyen. Igyekeztünk gyorsítani a játékot, fölénybe kerülni. Belementünk utána az ívelgetésbe, ami tőlünk idegen, ezen sikerült változtatnunk végül" – értékelt Benczés Miklós, a Puskás Akadémia trénere.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik