NB I: A huhogást egyszerűen nem tudom megérteni - Moniz

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.04.06. 18:13
A labdarúgó NB I 22. fordulójában a Ferencváros 0–0-s döntetlent ért el a Szombathelyi Haladás otthonában. A szombathelyiek vezetőedzője elégedett az egy ponttal, míg a vendégek trénere, Ricardo Moniz feldúltan beszélt a szurkolók sportszerűtlen megnyilvánulásai miatt.

„Ezen a nehéz talajon, egy ilyen erős csapat ellen, úgy gondolom, nem rossz az egy pont. Bár bennem is van némi hiányérzet, a végjátékokat befejezhettük volna pontosabban is, a támadásainkban benne volt a gólt. Majd ha idősebbek lesznek a fiatal játékosaink, akkor ezeket a mérkőzéseket meg fogjuk nyerni. A mély talaj elrontotta a játék végét. A Fradi bombaerős csapat, de úgy gondolom, mi is bizonyítottuk, hogy felvesszük a versenyt bárki ellen" – nyilatkozta Sport 1 televíziónak a Haladás vezetőedzője, Artner Tamás.Artner Tamás.

„Egyenlő erők küzdelme volt, nagy tisztelet jár az ellenfélnek ezért. A szurkolókat viszont elmarasztalnám, ugyanis ezt a huhogást nem tudom megérteni. Mi is kaptunk egy nyolcezer eurós büntetést, amikor rendeztünk egy ünnepet a stadionunkban 17 ezer ember előtt, ellenfelünk sokkal kevesebbet kapott. A játékvezető azt mondta, hogy érti ezt, de nem tud mit csinálni, nincs eszköze rá, úgyhogy ez elfogadhatatlan számomra. A futballistákat meg kell védeni, nagyszerű játékosai vannak a Haladásnak, mint Radó vagy Halmosi, de a játékvezető dolga megvédeni a labdarúgóinkat, legyen az tettlegesség vagy verbális bántalmazás" – értékelt feldúltan a szombathelyi szurkolók sportszerűtlensége miatt a Ferencváros vezetőedzője, Ricardo Moniz.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik