NB I: „A Hali megmutatta, hogy érdemes járni a meccseire”

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.04.14. 15:51
Mészöly Géza, a labdarúgó NB I-ben szereplő Szombathelyi Haladás vezetőedzője szerint csapata a Mezőkövesd elleni győzelem (4–2) alkalmával megmutatta: a szurkolóknak érdemes kijárniuk a meccseikre.

„Egy jó formában lévő, eredményes Diósgyőr lesz az ellenfelünk, de nagyon bízom a csapatban, és készen állunk arra, hogy az ideiglenes hazai pályánkon a Honvéd elleni vereség után újra nyerjünk – idézi Mészöly Gézát a haladasfc.nyugat.hu. – Biztosan izgalmas és jó mérkőzés lesz egy jó játékot produkáló, nehéz helyzetben lévő csapat ellen. A játékosoktól azt várom, hogy felvonultassák azokat az erényeket, amelyekkel hazai pályán komoly skalpokat tudtunk szerezni. Akik a Mezőkövesd elleni meccsen ott voltak, láthatták, hogy miért érdemes Hali-meccsre járni. Remélem, most is sokan buzdítanak majd minket, és a szurkolók a csapattal együtt tudnak majd örülni egymásnak a meccs után."Mészöly Gézát a haladasfc.nyugat.hu. – Biztosan izgalmas és jó mérkőzés lesz egy jó játékot produkáló, nehéz helyzetben lévő csapat ellen. A játékosoktól azt várom, hogy felvonultassák azokat az erényeket, amelyekkel hazai pályán komoly skalpokat tudtunk szerezni. Akik a Mezőkövesd elleni meccsen ott voltak, láthatták, hogy miért érdemes Hali-meccsre járni. Remélem, most is sokan buzdítanak majd minket, és a szurkolók a csapattal együtt tudnak majd örülni egymásnak a meccs után."

A Haladás az NB I 27. fordulójában a DVTK-val találkozik Sopronban, a 18 órakor kezdődő mérkőzésről élő, szöveges tudósítást olvashatnak a Nemzeti Sport Online-on.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik