NB I: A futball ismét megbüntetett minket - Véber

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.08.01. 21:23
Benczés Miklós igen, viszont Véber György nem elégedett a döntetlennel a Puskás Akadémia–Pécs (2–2) bajnoki labdarúgó-mérkőzésen – derült ki a Duna Tv-nek nyilatkozatokból.

„A meccs előtt nem lettem volna elégedett a döntetlennel, s az első félidőben is nyerhető volt a találkozó, mert sok helyzetünk akadt – mondta Benczés Miklós, a Puskás Akadémia vezetőedzője. – Ennek ellenére mi futottunk az eredmény után, s ezért elégedettnek kell lennem a döntetlennel. Két fiatal játékossal hoztuk döntetlenre a meccset. Elszomorít, hogy egygólos előnyünk birtokában visszavettünk a tempóból. Nem akkor kell hajtani, amikor az ellenfél vezet." mondta Benczés Miklós, a Puskás Akadémia vezetőedzője. – Ennek ellenére mi futottunk az eredmény után, s ezért elégedettnek kell lennem a döntetlennel. Két fiatal játékossal hoztuk döntetlenre a meccset. Elszomorít, hogy egygólos előnyünk birtokában visszavettünk a tempóból. Nem akkor kell hajtani, amikor az ellenfél vezet."


„Nem vagyok elégedett a döntetlennel, de a mérkőzés összképének néhány részletével már igen – kezdte értékelését Véber György, a Pécs vezetőedzője. – Mélyről indultunk az első forduló sokkja után, s ma is elég korán hátrányba kerültünk, de utána elég jó hatvan percet produkált a csapatom. Nagyon okosan, taktikusan játottunk, és megfordítottuk az eredményt. Nagyon sajnálom, hogy nem győztesen hagytuk el a pályát, a jövőben nem szabad olyan utolsó tíz percet produkálni, mint most. Beszorultunk a saját kapunk elé, s a futball ismét megbüntetett minket. Pont a frissen becserélt játékosom, aki egyébként nagyon jól fejel, öngólt szerzett. Az eredményt sajnálom, mert a győzelem benne volt. Erőben, dinamikában és taktikailag is fejlődnünk kell, hogy egy ilyen előnyt megtartsunk, vagy tovább növeljünk. Inkább félig teli pohárról beszélhetünk, mert idegenből elhoztuk az első pontunkat. Jövő héten már egyértelműen csak a győzelem a cél."

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik