MTK: „Varga Roland teljesítménye bizakodásra ad okot”

NAGY-PÁL TAMÁSNAGY-PÁL TAMÁS
Vágólapra másolva!
2021.01.17. 07:11
Az MTK-ban a Honvéd elleni felkészülési mérkőzésen két téli szerzemény is bemutatkozott, a finn válogatott Nikolai Alho és a Ferencvárostól érkező Varga Roland, ám a találkozót a kispestiek nyerték meg 1–0-ra Balogh Norbert góljával. A találkozó után az NSO Tv kamerája előtt Michael Boris vezetőedző a korábbi FTC-játékos teljesítményét értékelte, míg Alho az első benyomásairól beszélt. A kispestiek trénere, Pisont István elárulta, milyen posztokon lehet még szüksége csapatának erősítésekre.

Az MTK vezetőedzője, Michael Boris a vereség ellenére nagyon élvezte, hogy ott lehetett a kispadon, hiszen az ősz utolsó három bajnokiját a koronavírus miatt ki kellett hagynia.

„Nagyon nehéz volt otthonról nézni. a meccseket. Nincs is annál jobb, mint amikor a pálya széléről élheted át a találkozót.”

A német szakember videónkban a Ferencvárostól érkező debütáns Varga Roland teljesítményét is értékelte. Nikolai Alho is először lépett pályára a kék-fehérek mezében: a finn válogatott védő videónkban nemcsak a mérkőzésről, de az Európa-bajnokságról is beszél.

A kispesti szakember, Pisont István szerint ezen a meccsen csapata stabilabbá vált.

„Támadásban voltak hiányosságaink, legfőképp a második félidőben a kontralehetőségeinket nem tudtuk végigvinni, de az első félidei teljesítményünkkel elégedett voltam, és volt is gól bennünk. Olyan játékhelyzeteket tudtunk teremteni az ellenfél kapuja előtt, amelyeknek a befejezésére ha jobban koncentrálunk, abból születhetnek gólok.”

FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉS
MTK–BP. HONVÉD 0–1

MTK, kezdőcsapat:
Somodi – Schön, Nagy Zs., Pintér Á., Alho – Kata, Mezei, Dimitrov – Miovszki, Prosser, Varga R.
HONVÉD, kezdőcsapat:
Tujvel – Kamber, Batik, Lovric – Szendrei N., Gazdag, Hidi, Zsótér, Tamás K. – Balogh N., B. Traoré
Gólszerző: Balogh N. (25.)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik