MTK: Teodoru nem akarta elveszíteni Besééket

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.07.17. 21:30
Az MTK labdarúgócsapatát irányító Teodoru Vaszilisz a Vasastól elszenvedett 1–0-s bajnoki vereségük után elmondta, miért nem szerepeltette Bese Barnabást és Mato Grgicet.

„Azt a feladatot kaptam, hogy a nemzetközi kupa első fordulójából jussunk tovább, ez sikerült – olvasható Teodoru értékelése az MTK honlapján. – Másik feladat, amit teljesíteni szeretnék, hogy fiatalokat építsek be a csapatba, ez a mai napon elkezdődött, hiszen három újoncot avathattam, akiknek a teljesítményével meg vagyok elégedve, büszke vagyok rájuk, de fontos kihangsúlyozni, hogy hosszú út áll még előttük. A mérkőzés egészét nézve igazságosabb lett volna, ha mindkét csapat kap pontot. Jól védett a kapusuk, nem volt szerencsénk a kapu előtt. Nincs mese, pontokat kell szerezni, a hajtás és a tűz ott van a csapatban, csütörtökön megpróbálunk továbbjutni Bakuban, majd Gyirmóton kell pontot, pontokat szereznünk. Bese és Grgic csütörtökön kapott rúgást, nem akartam kockáztatni a játékukat, mert akkor hosszú távon elveszthettük volna őket.”

Michael Oenning, a Vasas német vezetőedzője a jó rajt fontosságát is kiemelte.

„Hosszú ideje figyeltük az MTK Budapest mérkőzéseit, például a héten Gyirmóton a nemzetközi kupában is – mondta Oenning. – Abban reménykedtünk, hogy sok erőt kivesz belőlük a hétközi mérkőzés, de az első tíz percben láttuk, hogy nem így történt. Utána lassan visszatértünk a játékba, összességében nagyon jó mérkőzés kerekedett, amelyen a szerencsésebb nyert. Fontos, hogy hamar szerezzünk pontokat, mert hosszú a szezon, amelyre ez a győzelem erőt adhat. Elégedett vagyok a csapattal, magukra és egymásra is rátaláltak, élmény velük dolgozni.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik